<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyrenoveret Brødrene Dahl holder kæmpe åbningsfest i Odense
Nyrenoveret Brødrene Dahl holder kæmpe åbningsfest i Odense

Nyrenoveret Brødrene Dahl holder kæmpe åbningsfest i Odense


Fra onsdag den 2. oktober markerer Brødrene Dahl åbningen af butikken i Odense Centrum. Den nyrenoverede afdeling rummer både ny services og mulighed for fagspecialiseret rådgivning.

Åbningen af Brødrene Dahl på Jarlsberggade 15A er begyndelsen på et nyt kapitel for Danmarks største VVS-grossist. Den 750 kvm store, nyrenoverede butik samler således alle fagkompetencerne og services for at sikre kunderne kompetent rådgivning centralt i Odense.

 

- At være til stede midt i Odense er vigtigt for os. Vi har fortsat en butik i Odense M, men det betyder meget for os også at være let tilgængelige centralt i byen og stå til rådighed med materialer, ekspertise og service. Der er lagt stor vægt på at modernisere under renoveringen og tilføje flere nye elementer og kompetencer. Vi har for eksempel mærket en større efterspørgsel på mødefaciliteter og et større sortiment af værktøj, siger Martin Lund Atke, butikschef for Brødrene Dahl på Jarlsberggade.

 

 

Genåbning giver flere muligheder for fagmænd i Odense

I den nye butik vil der være mulighed for at få rådgivning fra fagpersonale med specialer i VVS, Vand & Kloak, ventilation & isolering samt mulighed for at finde et stort udvalg af værktøj. Desuden vil der på den nye adresse være et helt nyt fagområde, når også Glassolutions flytter ind. Det betyder, at kunder fremover får adgang til direkte rådgivning, support og inspiration til glasløsninger.

 

- Det er afgørende for os, at vores kunder får nem adgang til den rådgivning og det værktøj, de står og mangler under et byggeprojekt eller ved en vanskelig installation. Derfor har vi valgt at huse de forskellige kompetencer under samme tag. Dertil tilføjer vi ekspertviden om avancerede glasløsninger, som effektivt sænker energiforbruget og forbedrer lysindfaldet, forklarer Martin Lund Atke.

 

Genåbningsfesten vil blive afholdt den 2.oktober fra 07.00-14.00 og der vil være officiel tale, mad fra Havnens Perle og åbningstilbud, der kun gælder for dagen.