<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

ISH digital 2021: Øjet er rettet mod fremtidens udvikling

 • MATERIALER og LØSNINGER
 • Indeklima
 • Energi og Energioptimering
 • 2021-01-25

 • Årets ISH messe for fagfolk ,der arbejder med vand, varme og air-conditioning, afholdes online fra 22. til 26. marts. I år bliver messen afviklet som en 100 % digital messe.

   

  Over fem dage kan udstillere, besøgende, eksperter og journalister mødes digitalt til et spændende og omfattende eventprogram under helt sikre forhold. Vi kikker som sædvanligt mod Frankfurt, denne gang dog kun digitalt, hvor vi forventer at samle lige så megen ekspertise, udbud og efterspørgsel, som plejer at mødes hvert andet år på ISH. Her vil der være mulighed for at præsentere og opdage nye produkter, dyrke sit netværk, deltage i spændende diskussioner og høre banebrydende foredrag.

   

  ISH fremkalder impulser

  ”Green Deal” er et af de vigtige, fremtidsorienterede emner der skal diskuteres på energisektionen af ISH digital 2021. Naturligvis vil opvarmningsløsninger og systemer, der har stor indflydelse på, at vi når klimamålene også være omfattet. ISH Teknologi- og Energiforum vil kikke grundigt på de politiske trends på opvarmningsområdet.

   

  Desuden vil der være spotlight på den store betydning som ventilation og air-conditioningudstyr har særligt i lyset af den nuværende pandemi. Ventilationsteknologi kan i høj grad bidrage med at filtrere og reducere antallet coronapartikler ved konstant at tilføre frisk luft og dermed formindske risikoen for infektioner.

   

  Vandsektionen vil have et tema med fokus på drikkevandshygiejne og trends fokuseret på hygiejne i baderum. Med brug af smuds- og bakterieafvisende overflader og berøringsfri armaturer viser sanitetsbranchen smarte løsninger, der lever op til kravene om god hygiejne – uanset om det er på hoteller, offentlige toiletter eller derhjemme i dit eget badeværelse.

   

  Et af top-temaerne er ”Pop up my bathroom” som præsenterer tre langtidsholdbare designtrends på ISH digital 2021. Det er tre trends, der vil have en langtidsholdbar indflydelse på design og konstruktion af baderum i de kommende år. Det er ”Smart Bathroom”, ”Green Bathroom” og ”Living Bathroom”. Med et overordnet motiv ”Inside | Outside” vil initiativtagerne til præsentationen af disse baderumstrends henlede opmærksomheden på den voksende indflydelse innovativ teknologi har ”gemt i væggen”.

   

   

  Digitalt centrum til forretningskontakter

  På ISH digital 2021 vil udstillerdeltagelsen bestå af to moduler:


  ISH Contactor opg ISH digital platform

  ISH Contactor er et internationalt midtpunkt og en søgemaskine for emnerne vand, varme og air-conditioning. På ish.messefrankfurt.com kan besøgende samle information om udstillerne døgnet rundt – med sidste-øjebliks-informationer om hvor man kan finde de rigtige kontaktpersoner. Med mere en million besøgende er ISH Contactor verdens største og mest omfattende guide om sanitet og HVAC.

   

  Det helt centrale er ISH digital platform, som huser live online events alle udstillingens fem dage. Det er her alle udstillernes aktiviteter er koncentreret og intelligent forbundet direkte med messens tilbud. Naturligvis vil indholdet af ISH digital også være tilgængeligt efter messen. Wolfgang Marzin, President and Chief Executive Officer for Messe Frankfurt:

   

  - Vi ved, at hver virksomhed laver deres egen, individuelle, professionelle præsentation. ISH digital giver virksomhederne og alle interesserede en mulighed for at mødes uafhængigt af nationale begrænsninger og skabe nye kontakter – denne mulighed findes ikke andre steder.

   

  Specialpakker for udstillere

  Der er tre specialpakker for udstillerne: Basic, Advanced og Premium hver med forskelligt indhold. Desuden er der en særlig startpakke til unge, innovative og nystartede virksomheder. Alle pakkerne indeholder en flot udstillerpræsentation med produktinformation, virksomhedsbeskrivelse og kontaktpersoner – i lighed med ISH Contactor men med tilføjelse af chat-funktioner og mulighed for individuelle videosamtaler med kunderne. Og den allervigtigste funktion: Intelligent, AI-assisteret matchmaking til passende forretningskontakter.

   

  Der vil også være live og on-demand streaming af eventprogrammet samt et planlægningssystem, hvor man kan planlægge møder mellem udstillere og besøgende. Under selve messen vil alle funktionerne være tilgængelige over hele verden, alle døgnets 24 timer, uafhængigt af tidszoner, så besøgende har en chance for at drage fordel af de mange foredrag, pressemøder, produktpræsentationer, specialshows, etc. uanset tid og sted.

   

  Anbefalede artikler