<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> wedi paa VVS Messen besoeg standen og hoer om wedis innovative produkter til badevaerelsesopbygning
wedi

Annonce

wedi på VVS-Messen – besøg standen og hør om wedis innovative produkter til badeværelsesopbygning

 

wedi deltager på VVS-messen 2021 med en række eksempler på de innovative produkter til badeværelsesopbygning, som sikrer korrekt fald hvér gang, hurtig og enkel montering og sikkerhed for vandtætte konstruktioner – bl.a.:

 • Gulvsystemet Riolita, der matcher Unidrains designerafløb; ClassicLine og HighLine
 • Top Wall systemet – monteringsklare storformat vægplader
 • Fundo RioLigno – det tyndeste linjeafløb på markedet
 • Fundo Plano & Fundo Integro - komplette systemer med integreret afløbskonstruktion

Derudover kan de besøgende på wedis stand få en snak med wedis eksperter og få inspiration til at lette håndværkerens arbejdsdag.

”Efter lange perioder med nedlukninger af landet er det en fornøjelse at komme på messe igen, snakke med alle deltagerne og inspirere VVS-branchen til elegant, enkel og hurtig badeværelsesopbygning med vores innovative produkter” fortæller Lasse Bo Ervolder fra wedi Skandinavien.

 

wedi_riolita_unidrain

 

Gulvsystemet Riolita og wedis samarbejde med Unidrain

wedi Riolita er et særligt gulvelement med indbygget fald tilpasset Unidrains smukke designerafløb; ClassicLine eller HighLine. wedi Riolita giver helt nye muligheder i projekter, hvor tunge betongulve nu kan erstattes af wedis lette løsninger uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

 • 45–60 mm gulvsystem med indbygget fald
 • Tilpasset Unidrains designerafløb; ClassicLine eller HighLine
 • Systemkomponent der sikrer korrekt understøttet placering af afløbet
 • Minimerer risiko for indbygningsfejl

 

 

01_wedi_rioligno_1200x600

 

Fundo RioLigno - et endeligt farvel til vådrumsvinyl på badeværelset

wedis eksperter fortæller på VVS-messen om Fundo RioLigno, der er det tyndeste linjeafløb på markedet. Systemet fylder kun 25 mm over bjælkehøjde/strøkonstruktion og falder hele 19 mm i brusezonen til kun 6mm ved afløbsrist. Fundo RioLigno kan kombineres med wedi byggeplader og wedi Preline byggeplader – et genialt gulvsystem til storformatsfliser, hvor et eksklusivt look ønskes.

 • Komplet system med faldplade og udløbshus i ét element
 • Afløbskonstruktion monteres i bjælkelag eller underliggende betonkonstruktion
 • Genial til renoveringsprojekter med højdeudfordringer

 

 

wedi-eu_fu_point-shower-system_v1-integro-plano_pi_pco_300-dpi-rgb_500x350mm_210924_nv

 

Fundo Plano & Fundo Integro - Ren Plug n’ Play, der sparer installationstid

Fundo Plano & Fundo Integro er komplette systemer med integreret afløbsproblematik. Med kun 90 mm samlet monteringshøjde sætter wedi Fundo Integro helt nye standarder for smarte og tidsbesparende alternativer til det støbte gulv. Et komplet system med indbygget fald, integreret afløbsteknik og udløbshus til DN 50. Systemet opfylder alle relevante standarder på én gang. wedi Fundo Integro er et genialt gulvsystem til renoveringsopgaver på terrazzo og beton.

 • afløb, rist og udløbshus
 • Korrekt fald
 • Genial til betonkonstruktioner
 • Lynhurtig montage
 • Ren Plug n’ Play

 

 

wedi_Impressionen_Top_Wall_01_1200x600px

 

wedi Top Wall systemer

wedis Top Wall storformat vægplader er et attraktivt alternativ til kunder, der ønsker et designer-badeværelses elegante udtryk, men som ikke ønsker at betale det, som håndplukkede italienske storformat fliser koster og den tilhørende løn til tidskrævende opsætning.

Top Wall-pladerne er lavet i et kompositmateriale, der består af stenpulver/mineralstoffer, som bliver støbt med et plastisk bindemiddel. En proces der frembringer et uhyre stabilt og stærkt materiale med en imponerende tyk slidflade – men som stadig er uhyre nemt at arbejde med pga. den lave vægt og den nemme tilpasning med helt almindeligt værktøj, du er vant til at bruge i hverdagen.

Top Wall-pladerne vejer således ikke mere, end de kan håndteres af én mand, de kan nemt tilpasses med standard værktøj som stiksav, fukssvans eller rundsav og så limes de nemt op med wedi 610 klæbe- og tætningsmasse samt silikonefuge i hjørnet – færdigt arbejde.

Kontaktinformation
wedi GmbH Danmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Tlf:+45 4738 2329
Email:   info@wedi.dk