wedi_Soften_786px

wedi bidrager med smarte baderumsløsninger

”I PRÆSTEMARKSHAVEN smelter livet i den smukke østjyske natur sammen med fælleskabet i de eksklusive arkitekttegnede boliger. Her kan alle generationer finde rum, ro og fællesskab i smukke arkitektoniske rammer.” Sådan præsenteres det udviklingsprojekt, som brdr. Thybo Ejendomsudvikling, står for i Søften ved Aarhus.

 

wedi har levereret 20 baderum til projektet

Virksomheden wedi med tyske rødder, som efterhånden har etableret sig stærkt på det danske marked - dels for innovative vådrumsløsninger og dels for nytænkende samarbejder med arkitektvirksomheder og ejendomsudviklere i flere projekter – er udvalgt af brdr. Thybo som leverandør til projektet.

Til de 20 huse i projektet, der består af to plan, har wedi leveret alt til opbygningen af baderummene. På projektet er der brugt wedi Riolito Neo gulvelementer i 100x160 cm med ensidigt fald / linjeafløb og gulvvarme-pladerne wedi preline i 50mm til vandbåren gulvvarme.

 

Fordele ved wedi gulvelementer og preline byggeplader

Fordelene ved at benytte gulvelementer og preline byggeplader fra wedi til opbygningen af baderummene er åbenlyse og resulterer i en let og hurtig montage uden risiko for fejl – dette bidrager selvsagt positivt til den samlede enterprise.

 

Kendetegnene ved gulvelementerne og preline byggeplader fra wedi er:

  • Lav vægt ved gulvelementer og byggeplader
  • Garanteret 100% vandtæthed
  • Korrekt fald hvér gang på grund af, at Fundo Riolito Neo gulvelementer er cnc-fræset fra fabrikken

Konstruktionstegninger og hjælp til brandrådgiverdokumentation bliver desuden udleveret af wedi, ligesom wedi i projektet har gjort meget ud af at bidrage til opstarten på byggepladsen med opbygning af det første badeværelse og tilhørende instruktion og undervisning af udførende håndværker.

 

Stolt skandinavisk områdechef

Lasse Ervolder, Area Manager Scandinavan Regions i wedi, fortæller således om projektet: ”Det betyder selvsagt meget for os, at brdr. Thybo har valgt os til at bidrage til deres udviklingsprojekt, Præstmarkshaven. At brdr., Thybo har valgt wedis baderumsløsninger er endnu en blåstempling af det høje niveau, som vores løsninger har og den service, vi går i markedet med.”

Kontaktinformation