1677156891-703-wedi_shower_wall_module_1200x600_01_n

wedi GmbH er NOMINERET til Prisen EFFEKTIVT BYGGERI 2023 med wedi Sanwell Shower Wall Module

 

Hvorfor arbejde 22 timer, når man kan klare det på 0,5 time?

 

Det er ikke uden grund, at wedi GmbH er nomineret til prisen EFFEKTIV BYGGERI 2023 med ”wedi Sanwell Shower Wall Module”. Produktet er nemlig indbegrebet af effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst sikkerhed i montagen - og dermed kvaliteten af udførslen.

 

 

Hvad er wedi Sanwell Shower Wall Module?

 

wedi Sanwell Shower Wall Module er en brusevæg med niche, hvori der er fabriksmonteret Hansgrohe Ibox eller Qtoo systemet fra danske d line, sammen med rørføring til hovedbruser og håndbruser samt rør til vandtilførsel (varmt og koldt).

 

I den Skandinaviske udgave er vandtilførslen ført til toppen af væggen, så der i projekter hvor væggen anvendes, kan installeres en inspektionslem i loftet eller monteres nedstroppede lofter - hvorefter samlinger kan tilses. (Iht lovgivningen, er der altså ingen skjulte samlinger.)

 

wedi Sanwell Shower Wall Module kan også projekttilpasses, hvilket giver brusevægge unikke muligheder i renovering såvel som nybyg.

 

 

EFFEKTIVITET fordi…

 

wedi Sanwell Shower Wall Module i mange tilfælde kan spare helt op til 21,5 times arbejdstid. Fordi brusevæggen reducerer flere faggruppers arbejdsoverlab fra traditionelle byggemetoder.   

 

Særligt i renoveringsprojekter, hvor genhusningstiden er en voldsom omkostning og hastigheden for renoveringen har ekstra fokus, er wedi Sanwell Shower Wall Module et genialt produkt.

 

 

FLEKSIBILITET fordi…

 

Samarbejdet med Hansgrohe og produktet Ibox, giver kunderne en fleksibilitet med muligheder for armaturvalg på op imod 200 designs og farver, og samarbejdet med d line og Qtoo kollektionen sikrer den skandinaviske minimalisme, samt at der leves op til det øgede fokus på C02 aftryk.

 

Der er med produktet skabt en unik mulighed for renoveringsprojekter såvel som nybyg CLT og betonkonstruktioner, hvor installationer af indbygningsarmaturer kan kræve store tilpasninger på byggepladsen. Nu er denne proces gjort let, hvilket montagen af pladen og produktets vægt også er (blot 18,5 kg.) 

 

wedi_shower_wall_module_1200x600_02

 

 

KVALITET fordi…

 

wedi byggepladen der anvendes i wedi Sanwell Shower Wall Module brusevæggen i Danmark er godkendt som vådrumsmembran via MK-godkendelse: MK 7.32/1688. Byggepladen har desuden en EPD, der belyser produktets CO2 belastning. Derudover er byggepladen også listet i Husproduktportalen ”en database over byggematerialer, der kan anvendes i svanemærkede byggerier”.

 

De fabriksmonterede installationer giver garanti for sikkerhed vedr. membranmontage og rørføring samt sikrer en hurtig, vandtæt og korrekt montage af indbygningsboksen fra Hansgrohe (Ibox) samt d line og Qtoo kollektionen i væggen.

 

 

wedi_shower_wall_module_1200x600_03
 
 

Det eneste VVS-manden skal gøre, er:  

 

At montere wedi Sanwell Shower Wall Module brusevæggen på væggen - eller ud fra væggen og herefter tilkoble vand. Herefter er wedi Sanwell Shower Wall Module brusevæggen klar til fliser eller wedi Top Wall designoverflader.

 

Brusevæggen er let at montere med enten fliseklæb/lim eller wedi 610 klæbe & tætningsmasse op ad væg, eller ved ”montage ud fra væg” med wedi 610 klæbe & tætningsmasse. Der påføres blot 2 lim-streger på undersiden samt den side af wedi Sanwell Shower Wall Module brusevæggen, der støder op imod væggen.

 

Vupti – så er den væg bygget/monteret.

 

Produktet er allerede taget godt imod af den danske byggebranche, liges der i øjeblikket arbejdes på flere større renoveringssager, hvor produktet er tilpasset efter kundespecifikke ønsker, som eks. montagebeslag til glaslåger og lign.

 

Kontaktinformation