<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Top wall storformat design overflader til eksklusivt badevaerelsesdesign
wedi

Annonce

Top wall – storformat design overflader til eksklusivt badeværelsesdesign

wedis Top Wall storformat design overflader er et attraktivt alternativ til kunder, der ønsker et designer-badeværelses elegante udtryk, men som ikke ønsker at betale det, som håndplukkede italienske storformat fliser koster. wedi Top Wall - et attraktivt alternativ til at ramme en kundegruppe, det stiller høje krav til det æstetiske udtryk, men som ikke er helt villige til at gå hele vejen økonomisk.

 

 
 

Store formater indtager scenen i badeværelsesdesigns

Badeværelsesdesign med helt store formater uden synlige tværgående fuger er i den grad trådt ind på scenen de senere år som et elegant og moderne alternativ til flisebeklædning med både små og store fliser.

wedis Top Wall-serie består af højkvalitets kompositmateriale i kombination med vinyl og Top Wall design overfladerne har hidtil være tilgængelige med naturstens-struktur i farverne “stone grey”, ”sahara beige”, ”concrete grey” og ”carbon black”, men nu er der kommet en tilføjelse til serien – ”pure white”.

 

 

TopWall_786px_2

 

wedi tilføjer nyhed til Top Wall-serien – pure white

Nu kan du således også få wedis Top Wall design overflader i designet ”pure white” – et design der har været stor efterspørgsel på, da det i farve og udtryk matcher rigtig mange kunders ønsker til et moderne og eksklusivt badeværelsesdesign. Ligesom de øvrige designs i Top Wall-serien kan også pure white nemt skæres og tilpasses, så det matcher kunders individuelle behov.

 

En del af Spark Vision

Tilføjelsen pure white til Top Wall-serien kommer samtidig med nyheden om, at wedi kommer til at samarbejde endnu tættere med Spark Vision. Det betyder bl.a. at Top Wall-systemet allerede nu er en fast del af Spark Visions tegneprogram og som en del af en fremadrettet 3-års samarbejdsplan vil alle wedis produkter være at finde i Spark Vision.

 

wedi_Impressionen_Top_Wall_02_786x600px

 

 

Stabilt og stærkt materiale med et eksklusivt udtryk

Pure white Top Wall er lavet I et kompositmateriale, der består af stenpulver/mineralstoffer, der bliver støbt med et plastisk bindemiddel. En proces der frembringer et uhyre stabilt og stærkt materiale med en imponerende tyk slidflade.

Materialets naturlige udtryk, hvor variationer i farve og finish varierer, giver overfladen det spil, som resulterer i et eksklusivt udtryk. Et udtryk der desuden giver uanede muligheder for at kombinere med fliser, så det tilpasses ethvert individuelt behov.

 

wedi Top Line - nem at rengøre og vedligeholde

På grund af materialets høje kvalitet og færre samlinger er wedis Top Line yderst hygiejnisk – også over tid. Overfladen på de fire Top Wall-farver med struktur er ikke blot antibakterielle og skimmel-afvisende, de er også testet ift. at være modstandsdygtige overfor kemiske midler som eksempelvis afløbsrens, rengøringsmidler som Cilit Bang, klor, make-up og mascara og meget andet kemi, du benytter på badeværelset.

 

Se herunder montageviedeoen af Top Wall

 

Kontaktinformation
wedi GmbH Danmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Tlf:+45 4738 2329
Email:   info@wedi.dk