01_wedi_Egedal_Stationsby_1500x700px

Tæt samarbejde med Dansk Totalenterprise i ambitiøst boligprojekt midt i Ølstykke – Egedal Stationsby

Egedal Stationsby er et ambitiøst og storstilet boligprojekt, som skaber en enestående, arkitekttegnet ny bydel midt i Ølstykke, etableret på et forhenværende stykke uudnyttet landbrugsjord, der skiller byerne Stenløse og Ølstykke ad. Bydelen er smukt placeret, direkte ud i naturen og med masser af lys – men stadig tæt på byen og på livet. Det storstilede boligprojekt, som man har i sinde at udbygge med op til 2500 boliger, fordelt på fem bykvarterer over de kommende 20 år, er designet af arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen.

 

Attraktiv placering og arkitektoniske særpræg

Egedal Stationsby ligger klods op ad S-togs stationen, Egedal St. Herfra er der blot 35 minutters rejsetid til København H og få hundrede meter fra byggeriet ligger Frederikssundsvej, der sikrer nem adgang til det københavnske motorvejsnet. Boligerne er desuden omkranset af store grønne fællesarealer og er placeret tæt på gode institutioner, skoler, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter.

Boligerne i denne del af det samlede projekt omfatter 18 stk. to-plans rækkehuse, der udmærker sig ved nogle arkitektoniske kendetegn - fx i form af forskelle i facadesten og tagkonstruktionen, hvor nogle af rækkehusene har fladt tag mens andre har tag med 45 graders hældning.

 

wedi_Egedal_Stationsby
 

Gulv-opbygning i 1. sals badeværelse med wedis innovative Riolita gulv-elementer

Gulv-opbygningen på 1.sals badeværelserne i de 18 attraktive to-plans rækkehuse er udført med wedi Riolita gulv-elementer 90x90 cm med 60mm wedi Preline byggeplader der er leveret fra fabrikken med udfræsning til 16mm vandbåren gulvvarme.

I badeværelser på 1. sal er entreprenører ofte nervøse for, at konstruktionen bliver for tung, hvis der skal støbes gulv for at kunne montere fliser, hvorfor det i disse tilfælde ofte ender med en vinylløsning.

Her er wedis elementer til gulvopbygning geniale, da de yderst lette elementer netop giver mulighed for at montere fliser uden at resultere i en for tung konstruktion - dermed giver brugen af wedi gulvsystemet Riolita og wedi Preline byggeplader mulighed for at skabe et ensartet udtryk i badeværelserne i stueplan og på 1. sal.

 

wedi Riolita giver entreprenører en række fordele

Brugen af wedi Riolita gulv-elementer sikrer entreprenøren en række fordele ved gulvopbygningen – blandt andet:

  • Nemmere og hurtigere installation
  • Lav vægt
  • Korrekt fald hver gang
  • Garanteret 100% vandtæt system
  • Minimerer risiko for indbygningsfejl
  • Specialtilpasset system til Unidrains designerafløb

 

wedi_Egedal_Stationsby_Riolita_1500x700
 

Høster gevinster af godt samarbejde med Unidrain

Riolita gulv-elementet, som er tilpasset til det unikke linjeafløb fra Unidrain, giver mulighed for at kombinere Riolita gulv-elementet med Unidrains ClassicLine eller HighLine designerafløb.

Det TGA-godkendte wedi Riolita gulv-element, giver således netop muligheden for at kombinere gulvelementerne med Unidrains designerafløb og dermed bidrager det til at sikre det elegante ensartede designudtryk i rækkehusene mellem badeværelserne i stueplan og på 1. sal – begge steder er der nemlig benyttet Unidrain-afløb i brusenicherne.

 

Unidrain er en særdeles værdsat samarbejdspartner for os i wedi – og de innovative løsninger Unidrain leder markedet an med er virkelig imponerende. Samarbejdet mellem Unidrain og wedi giver mulighed for, at sikre et ensartet design mellem stueplans badeværelser og badeværelser på 1. sal uden at gå på kompromis med design, kvalitet og membransikkerhed”

Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions.

 

Fakta:

Hovedentreprenør: Dansk Totalenterprise A/S

Opførelse: 2020

Antal badeværelser: 18

Gulvsystem: Riolita 90x90 cm gulvelementer med 60mm Preline byggeplader udfræset fra fabrikken til 16mm vandbåren gulvvarme

Se vores film fra Egedal Stationsby i Ølstykke her:

 

Kontaktinformation