1682601463-kn2-01_wedi_Frederikssund_1200x600px

Tæt samarbejde med Danhaus om skønne familieboliger i Frederikssund

 

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 skønne rækkehuse med plads til det aktive liv for hele familien. Rækkehusene på mellem 108 og 116m2 opføres i to plan fordelt i 7 klynger med egen privat have mod enten syd eller vest. Lyst design og store vinduer lukker masser af lys ind i husene og skaber et indbydende indendørs miljø.

 

Attraktiv placering ved natur, strand, kultur og havnemiljø

 

Frederikssund ligger nærmest ude i skoven og områderne omkring byder på flere smukke og varierende skovområder, med plads til fredelige gåture, cykelture med familien, svampejagt eller måske en sommerfrokost i skyggen af de gamle træer. 

 

Marbæk strand ligger en kort cykeltur væk og Frederikssunds flotte havnemiljø byder på liv året rundt, ligesom det kommende kultur- og havnebad vil byde både sommer og vinterbaderne velkommen.

 

Balance mellem det private og fællesskabet i spændende bebyggelse med arkitektoniske detaljer

 

Når man tegner rækkehuse, er det vigtigt at være særligt opmærksom på forholdet mellem det private og det fælles. De private haver er en stor kvalitet. Samtidigt ligger der en stor kvalitet i det fællesskab, der naturligt opstår mellem både børn og voksne, når man bor tæt på sine naboer. Det er den balance mellem det private og fællesskabet, der er arbejdet efter med udformningen af området og måden at arrangere rækkehusene på i Frederikssund.

 

Med øje for at skabe en varieret og spændende bebyggelse af rækkehuse, der er lyse, åbne og inviterende, er der i Talrækkerne arbejdet med at give husene forskellige arkitektoniske detaljer. Det medvirker til at husene opleves forskelligt. Og når du kommer tæt på, oplever du en detaljerigdom, der gør arkitekturen let og indbydende. Det er bl.a. sket ved at arbejde med kassetter omkring vinduerne, som giver dybde og skyggevirkning til facaderne, og i stueplan er der arbejdet med tegldetaljer, som gør facaden levende og interessant at se på.

 

03_wedi_Frederikssund_1200x600px
 
 

Baderum på 1. sal med wedi og unidrain samarbejde.

 

Gulv-opbygningen på badeværelserne på 1. sal i de attraktive rækkehuse, Talrækkerne, i Frederikssund, er udført med wedi Riolita gulvelementer. Brusenichen er undersænket med én centimeter i forhold til det resterende gulv, som er opbygget med faldplader på hele gulvet. Det sikrer at selv vand på gulvet i fjerneste hjørne, ender i afløbet – en opbygning der i øvrigt er standard for alle baderum i projekter med Danhaus.

 

02_wedi_Frederikssund_1200x600px
 
 

Specialproducerede gulvelementer tilpasset unidrain-afløb og klargjort til gulvvarme

 

Gulvelementerne er specialproducerede efter mål fra Danhaus og er desuden leveret fra fabrikken med udfræsning til vandbåren gulvarme. wedi gulvelementet, som er tilpasset til det unikke linjeafløb, fra unidrain, giver mulighed for at vælge trend om enten kunden er til unidrains ClassicLine eller HighLine rammer og rist systemer.

 

Brugen af wedi Riolita gulvelementer sikrer entreprenøren en række fordele ved opbygningen og giver helt nye muligheder i projekter, hvor tunge betongulve nu kan erstattes af wedis lette løsninger uden at gå på kompromis med kvalitet og design:

 

  • Nemmere og hurtigere installation
  • TGA-godkendt på det danske marked i kombination med wedis 620 tætnings-system
  • Underbygningselement sikrer afløbets korrekte placering – dermed minimeres risikoen for indbygningsfejl

 

Høster gevinster af godt samarbejde med Unidrain

 

”Vi sætter stor pris på samarbejdet med Unidrain, som er uovertrufne til at kombinere flot skandinavisk design med unikke vandtætte egenskaber. De er altid med på de nye trends og når vi har kunder, der stiller særlige krav til moderne armaturer, kan vi altid finde et ristdesign, der matcher – også til de nyeste trends som fx sort, messing, kobber eller flisen som rist”

 

– Lasse Bo Ervolder, wedi Skandinavien.

 

 

Kontaktinformation