1634642112-673-03_wedi_sparkvision_786x500

Samarbejde mellem wedi og Spark Vision udvikler sig

 

Tidligere i år kunne wedi og Spark Vision annoncere nyheden om, at de to parter havde indgået en 3-årig samarbejdsaftale, med henblik på løbende at implementere hele wedis produktsortiment i Spark Visions tegneprogram; Spark Blueprint TM.

 

 

Status på det 3-årige samarbejde er den, at på nuværende tidspunkt er wedis bænke med forskellige sokkelpositioner implementeret. Det samme er wedis Fundo gulvsystemer og wedis badekar, der kan flisebeklædes. Til uge 42 vil også wedis håndvaske være implementeret i Spark Vision.

 

I uge 42 deltager Spark Vision desuden på wedis stand på den norske messe ”Bygg Reis Deg”, der afvikles fra den 20.-23. oktober, hvor også mange danske håndværkere og entreprenører ventes at deltage i år.

 

”Vi glæder os helt enormt til at have Spark Vision med på wedis stand på Bygg Reis Deg i Norge. Med deres imponerende tegneprogram, som på få minutter meget nøjagtigt kan visualisere kundernes ønsker til badeværelses-design, kommer de til at blæse de besøgende på vores stand bagover”,

 

fortæller Lasse Bo Ervolder, wedi Skandinavien, der opfordrer alle besøgende til at komme forbi standen for at se tegneprogrammet in action og måske få designet et badeværelse helt efter egen smag.

 

01_wedi_sparkvision_786x500

 

 

Tegneprogrammet Spark Blueprint er et professionelt sagsværktøj for forhandlere af fliser og klinker – og samtidig også for den moderne entreprenør. Med Spark Blueprint tegnes et komplet bad inkl. møbler, hygiejneartikler, fliser og designoverflader på mindre end 10 minutter.

Når badeværelset er oprettet i Spark Blueprint bliver der lavet en detaljeret specifikation, som viser hvordan badeværelset skal konstrueres samt hvor fliser og klinker skal placeres. Blueprint beregner desuden materialeforbrug og en samlet pris.

 

 

 

 

Kontaktinformation