Nye designmuligheder med præfabrikerede elementer for håndværkere

På BYGGERI’16 præsenterer wedi deres komplette produktsortiment til badeværelset, som med sin lette vægt og store fleksibilitet giver en hurtigere montage, samtidig med håndværkeren har mulighed for selv at konstruere eksempelvis indbyggede bænke, hylder og nicher.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

I dag er det som håndværker nødvendigt at udvikle sin forretning i nye retninger, så det ikke bare bliver et spørgsmål om prisen, der afgør, om man får nye opgaver ind. I wedi ser man BYGGERI messen som en anledning til at bruge tid sammen med sine brugere, hvor virksomheden både vil fortælle om alle mulighederne med deres komplette program, ligesom man vil lytte til håndværkernes udfordringer og herved blive en endnu bedre sparringspartner.

 

Daniel Meiners er netop indtrådt som Area Manager for wedi i Norden, og han fortæller om sine ambitioner:

 

- Vi lægger vægt på at have et tæt samarbejde med vores kunder, så vi kan hjælpe dem til at udvikle deres forretning. Og med wedi har man mulighed for at tilbyde noget ekstra til sine kunder: Vores præfabrikerede elementer som wedi Fundo og wedi Niche er lette og fleksible, og det giver en hurtig proces og et godt arbejdsmiljø, samtidig med det er enkelt at tilpasse pladerne og skabe ny funktionalitet i badeværelset.

 

”Vi gør det nemmere for håndværkeren”


Daniel Meiners har 9 års erfaring i wedi fra projekter i Frankrig, USA og Tyskland, hvor han bl.a. har været ansvarlig for strategi og virksomhedsudvikling. I sin nye rolle som Area Manager for Norden ønsker han at skabe sammenhæng mellem de enkelte lande og udnytte værdifulde erfaringer fra hele organisationen. 

 

- Det er centralt for mig, at vi kan være en samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi lytter og indgår i en dialog. Vi vil blandt andet via vores kundeprogram, wedi innovation partner, prioritere at hjælpe folk med at forbedre deres forretning i forhold til vådrumsløsninger.

 

10 års totalgaranti – wedi tager ansvar

- wedi har eksisteret i 34 år, og vi er kendte for vores enkle systemløsninger i høj kvalitet. Vi tager således ansvar for vores løsning, og vi begynder at give 10 års garanti. Ved at benytte wedis system ligger hele garantien for løsningen hos virksomheden, så længe man har fulgt vejledningen for anvendelse. Det giver en enorm fordel, da man herved fjerner al usikkerhed om vådrummets levetid, fortæller Daniel Meiners.

 

Ved hjælp af laboratorie-simulering kan wedi bevise, at systemet er komplet vandtæt i 25 år. wedis produkter opfylder både den danske MK-godkendelse og den europæiske ETAG (European Technical Approval Guidelines) standard, og man kan således vælge individuelt, om man vil følge de nationale eller europæiske normer. Med et tættere EU-samarbejde, bliver ETAG-standarden vigtigere og vigtigere, og ud fra den betragtning vælger flere at forholde sig EU-standarderne fremfor de nationale.

 

Tryghed og effektivitet på BYGGERI’16

På dette års BYGGERI-messe præsenterer wedi blandt andet den nye afløbs-kollektion med deres Fundo gulvelement, der har indbygget fald til afløb. Fundo Riolito NEO er her en elegant ny løsning, hvor afløbet befinder sig langs væggen. Systemets montage giver flere fordele, da eksempelvis renoveringen af badeværelser kan foregå mærkbart hurtigere end ved traditionelle løsninger. Daniel Meiners slutter af:

 

- På messen ser jeg frem til at fortælle mere om mulighederne – både for at give badeværelset den ekstra designmæssige finish og for at spare tid på udførelsen. wedis løsninger vejer op til en 1/10 del af de traditionelle løsninger, samtidig med de er nemme at montere og giver en sikker løsning til opbygning af et vådrum.  

Kontaktinformation