1654760130-lg2-786x400_tegningsdatabase_DK

Ny tegningsdatabase fra wedi hjælper ved udfordringer i vådrummet

 

Nu er den her, tegningsdatabasen du har ventet på. Din ’go-to’ når du arbejder med vådrummet. Den er helt gratis og konstruktionsprincipperne downloades nemt fra wedi-sitet.

 

Nu bliver du guidet til nem implementering, løsninger på afløbsproblematikker, rørgennemføringer, lyd samt hjælp til de brandtekniske krav og forhold; trin efter trin og med udførlige vejledninger: wedi tegningsdatabase indeholder over 300 frit tilgængelige konstruktionsprincipper, der giver svaret på enhver konstruktionsmulighed med wedi gulvsystemer.

 

Konstruér sikre vådrumsløsninger med wedi Fundo og wedi Preline faldpladesystem

wedi tegningsdatabase giver dig overblik, markedets mest fleksible produkter og en guide til det bedste resultat. Med gennemtestede elementer spares der både tid og penge. Og nu er det nemt at gøre brug af intelligente løsninger, der minimerer fejl og løfter det håndværksmæssige resultat.

 

Som håndværker ved du, at præcision er vigtigt, og at få millimeters afvigelse har konsekvenser for kvaliteten af det færdige arbejde. Fx problematikken om korrekt fald i et vådrum – det har vi nu løst for dig. Med CNC-fræset præcision giver wedi Fundo gulvsystemer og wedi Preline faldplader dig korrekt faldopbygning, der er langt mere fordelagtigt end konstruktionsarbejde i beton. Med wedi er byggeriet fremtidssikret, produkterne er letvægtere og har bl.a. disse fordele:

 

  • 100 % vandtæt
  • Gulvelementer og wedi byggeplader har lav vægt
  • Korrekt fald i forhold til vandafledning på gulvfladen
  • Nem og hurtig montering
  • Simpel installering
  • Problemfri integration i byggeriet
 
786x400_tegningsdatabase_02

 

De lette elementer giver åbenlyse fordele selv i komplekst byggeri

Letheden i wedi-systemerne gavner den samlede bygningskonstruktion, som ofte kan være belastet af tyngden fx fra vægplader i vådrum eller støbt gulvopbygning. Med wedis gulvarmeplader, wedi Preline og wedi Preline faldplader, er højdemålet blot 30 mm. Derfor er det blevet nemt at etablere gulvvarme selv i byggerier, hvor det førhen ikke var muligt – fx i gamle ejendomme med trækonstruktioner, hvor der stilles store krav til den underliggende konstruktion, og hvor vægt kan være en afgørende faktor for, om konstruktionen kan bære. Angivelserne af vægt fx i wedis gulvsystemer taler for sig selv: Seks kvadratmeter gulv fra wedi vejer blot 49 kilo. Støbte gulvsystemer med lignende format vejer 720 kilo. Konstruktionen er lettet, og det er langt mere effektivt at bygge med lette materialer, så konstruktioner ikke ­belastes unødigt.

 

Er konstruktionen svær at gennemskue, så giver wedi tegningsdatabase løsningen

Vi har skabt en tegningsdatabase med svar på alle komplekse konstruktionsudfordringer, som arbejdet med vådrum giver. Her kan du søge på tværs af emner og nemt finde løsninger. Med wedi-produkter trækker du på mange års erfaring og et tæt samarbejde med markedets førende eksperter – og at du nu finder det hele samlet i én tegningsdatabase, gør arbejdsdagen lettere.

 

786_banner_tegningsdatabase_DK

Kontaktinformation