1648026796-eik-01_wedi-TopLine_nominering_1200x600px

Nomineret til Byggeriets Miljøpris

wedi er nomineret til Byggeriets Miljøpris med vores bæredygtige, skridsikre designoverflader i naturstens-look, wedi Top Line, der er produceret af 100% genanvendt materiale.

 

wedi Top Line er et grønt, innovativt produkt til baderum, som sikrer minimal brug af cementbasered produkter og som samtidig er med til at skabe eksklusive designer-badeværelser.

 

 

Byg med omtanke

Hvordan kan vi bygge og vedligeholde, og derved bo bedre med hensyntagen til natur og miljø? Her har wedi udviklet et produkt, der med omtanke for miljøet, tager et bevidst materialevalg. Valget af byggematerialer har stor betydning for, om en bygning er bæredygtig. Ved at vælge de rigtige byggematerialer og anvende dem på den rigtige måde afsættes et langt mindre klimaaftryk. Samtidig sikres et sundt indeklima med en god og lang holdbarhed, som skaber rum for varme og velvære.

 

 

100% genanvendelig livscyklus

wedi Top Line med struktur er lavet af et kompositmateriale, der består af 100% genbrugsmaterialer og mineraler omdannet til smukke, skridsikre designoverflader. En proces der frembringer et grønt, stabilt og stærkt materiale i et gennemfarvet design med en skridsikker overflade.

 

Materialets naturlige udtryk, med variationer i farve og finish, giver overfladen det spil, som resulterer i et eksklusivt udtryk.
Et udtryk der desuden giver uanede muligheder for at kombinere med fliser, så det tilpasses ethvert individuelt behov.

 

02_wedi-TopLine_nominering_1200x600px

Store formater indtager scenen i badeværelset

Badeværelsesdesign med helt store formater uden synlige tværgående fuger er i den grad trådt ind på scenen de senere år som et elegant og moderne alternativ til flisebeklædning med både små og store fliser. Designoverfladerne i wedis Top Line-serie, der består af højkvalitets kompositmateriale i kombination med vinyl, har hidtil været tilgængelige i farverne “stone grey”, ”sahara beige”, ”concrete grey” og ”carbon black” med naturstens-struktur, og findes nu også med en glat overflade i farven ”pure white”.

 

wedis Top Wall storformat designoverflader er et attraktivt alternativ til kunder, der ønsker et designer-badeværelses elegante udtryk, men som ikke ønsker at betale det, som håndplukkede italienske storformatfliser koster og den tilhørende løn til tidskrævende opsætning.

 

wedi Top Line designoverfladerne vejer således ikke mere, end de kan håndteres af én mand, og tilpasses nemt med standard værktøj som stiksav, fukssvans eller rundsav. Det færdige element limes nemt op med wedi 610 klæbe- og tætningsmasse samt silikonefuge i hjørnet – færdigt arbejde.

 

 

Hvilke overflader kan wedi Top Wall designoverflader benyttes på?

Top Wall designoverfladerne kan benyttes på en lang række overflader og er derfor oplagte at benytte til både renovering og nybyg:

-  Fugefrie overflader

-  wedi byggeplader og wedi membran-koncepter

-  Fliser

-  Vådrumsgips og fibergips med membran

 

 

wedi Top Line - nem at rengøre og vedligeholde

På grund af materialets høje kvalitet og færre samlinger er wedi Top Line yderst hygiejnisk – også over tid. Overfladen på de fire Top Line-farver med struktur er ikke blot antibakterielle og skimmelafvisende, de er også testet ift. at være modstandsdygtige overfor kemiske midler som eksempelvis afløbsrens, rengøringsmidler, klor og make-up og meget andet kemi, der benyttes på badeværelset.

 

Wedi Top-Line – fremtidens designoverflader med omtanke.

 

Kontaktinformation