1634196430-r3h-01_wedi_Lund_the_Lodge_786x500px

Magisk og eksklusiv Spa-oplevelse på The Lodge midt i den svenske natur

Midt i en svensk skov mellem Malmö og Skåne – kun en times køretur fra København – ligger The Lodge trygt og godt placeret på én af Skånes højeste tinder, Romeleåsen. The Lodge er et eksklusivt hotel bygget i imponerende New England-stil med store flydersofaer, pejse, klassiske puder med det amerikanske flag og hvide træmøbler på verandaen, som skaber idylliske og romantiske rammer om afslapnings- og forkælelses-stunder.

 

 

Med inspiration fra det meste af verden - og ikke mindst øerne omkring Hawaii, der altid har været forbundne med en masse mystik - har personerne bag The Lodge skabt én af Skandinaviens mest eksklusive og gennemførte Spa-oplevelser.

Den omtalte Hawaii-mystik omhandler de magiske, helende og spirituelle kræfter, der stammer fra naturen i dette område af Stillehavet. Det er de kræfter, personerne bag The Lodge gerne vil have, de besøgende føler ved mødet med ”Honulele Spa” på The Lodge.

 

07_08_wedi_Lund_the_Lodge_786px

 

Magisk beliggenhed kombineret med skyhøje ambitioner og inspiration fra hele verden

Ligesom Hawaii, så har Honulele Spa en helt magisk beliggenhed. Honulele Spa på The Lodge ligger 167 meter over havets overflade, på toppen af Romeleåsen, midt i den fredfyldte svenske skov. Spa´et er bygget, så du har udsigt, så langt øjet rækker over marker og skov.

Her, mellem skovens tinder, kan du stresse af til lyden og varmen fra en knitrende pejs, nyde vægtløsheden og udsigten i den 12 meter lange infinitypool og blive frisket op med et dyp i koldvandsbadet, inden du kobler af i forskellige saunaer og eventuelt nyder en dejlig behandling i ét af de 4 behandlingsrum.

 

”Vi har hele tiden haft fantastiske bade- og spaoplevelser som vores målestok, da vi designede det, som vi ønskede skulle være Sveriges mest afstressende Spa. Vi krydrer det bedste hjemmefra i arkitektur og materialer med spændende påvirkninger hentet fra de mest eksotiske Spa’er, vi selv har oplevet på vores inspirationsrejser i blandt andet Amerika, Afrika og Asien. Dermed er The Lodges Spa et vidunderligt sted at komme for at nyde og samle styrke fra naturen”, siger Henrik Holmqvist, CEO for The Lodge.

 

 

ny_wedi_Lund_the_Lodge_786px

 

wedi og Kakkelspecialisten i tæt leverandør-samarbejde til The Lodge

I et tæt samarbejde med Kakelspecialisten har wedi leveret en lang række specialproducerede elementer til The Lodges Spa-afdeling:

  • Bænke til udendørs 12 meter lang infinity-pool
  • Indendørs relax-spa med dæmpet lys mv.
  • Afslapningsområde med fodbadezone
  • Dampkabine
  • Bænke og brusevægge i fælles badezone

 

Eksklusive materialer, mønstre og detaljer forkæler alle sanser

Både i materiale og mønster er flisevalget i hele den imponerende Spa-afdeling hos The Lodge af højeste mode og yderst eksklusivt. Ligesom med den øvrige opbygning og al inventar er her ikke sparet på noget og de elegante detaljer står bare i kø for at forkæle sanserne hos de besøgende gæster.

 

Det har været en udsøgt fornøjelse – sammen med vores mangeårige samarbejdspartnere, Kakkelspecialisten - at være en del af dette ekstremt ambitiøse Spa-projekt, som The Lodge har gennemført. Den nye spa-afdeling på The Lodge er endnu et flot eksempel på, hvad det er muligt at skabe, når ambitiøse, nysgerrige og modige partnere arbejder efter en fælles vision.

fortæller Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions, wedi.

 

Se video fra The Lodge herunder

 

wedi / The Lodge, Lund, Sverige from wedi Danmark on Vimeo.

Kontaktinformation