Fremtidens vådrum er klar til installation

På VVS messen kan man for andet år i træk møde tyske wedi, der i over 30 år har været kendt rundt om i verden for sine vådrumsløsninger herunder designelementer, spa- og wellnessprodukter samt byggesystemer. Virksomheden er repræsenteret i over 36 lande og nu er tiden for innovative vådrumsløsninger kommet til Danmark.

 

Tekst af Elias Inceer

 

Daniel Meiners, Area Manager for wedi i Norden, glæder sig til at byde gæster på årets VVS messe velkommen. Her vil han for blandt andet forhandlere, flisemurer og arkitekter præsentere virksomhedens vådrumssystemer, der med afsæt i tysk ingeniørkunst, håndværksdyder og innovative tankeprocesser sætter nye højder indenfor systemkomponenter til hurtig og sikker montering.

 

- Vores løsninger har i mange år været de foretrukne rundt om i verden, og derved kan vi tilbyde det danske marked gennemtestet kvalitet med garanti. Hos wedi har vi blandt andet udviklet innovative brusebadsløsninger til gavn for hurtigere og mere sikker renovering samt nybyggeri. wedi produkter opfylder kravene til den europæiske godkendelse ETAG 022 (del 3). Ift. det danske marked opfylder vi kravene til ETA Danmark og har en MK og VA-godkendelse. Hermed giver vi vores kunder en tryghed i, at der ikke opstår uventede overraskelser - hverken under arbejdet eller efter leveringen, siger Daniel Meiners.

 

Dette giver en tryghed både hos entreprenører, leverandører og bygherren om, at slutresultatet altid er i overenstemmelse med gældende lovgivning og de fremtidssikret af højeste kvalitet.

Læs mere om Sanitet

 

Et vandtæt valg

Der er især wedi’s brusebunde med indbygget fald, som Daniel Meniers ser frem til at præsentere på messen. Fundo Integro og Fundo Riolito Neo er to af de produkter, som skaber solide fundamenter - til solide formål. I lighed med wedi’s øvrige brusebunde tilbydes kunderne garanteret vandtæthed, høj systemsikkerhed og besparelse af tid og resurser i installationsprocessen:

 

- Med Fundo Integro har vi integreret afløbsteknikken i det fladeste bruseelement med indbygget fald, og det sætter helt nye muligheder i spil. Der er kun brug for 90 mm monteringshøjde, hvilket gør produktet optimalt til restaurering og nybyggeri. Vores kunder får en til dato uset grad af frihed til formgivning. Fungo Integro er et monteringsklart produkt, som blot skal tilsluttes hovedafløbsrøret forklarer Daniel Meiners og uddyber, at afløbsteknikken kommer pre-installeret fra fabrikken.

 

Tættere end nogensinde

For at imødegå en kendt udfordring med at få afløbsrenden helt tæt til væggen med en direkte hældning, gør wedi Fundo Riolito Neo det nemt at tilpasse gulvelementerne til de ønskede mål:

 

- Vi oplever en begejstring over, at man ikke længere behøver at bekymre sig om forbindelsen til væggen eller vandtæthed. Fundo Riolito Neo er 100 procent vandtæt og højdeindstillingen er integreret direkte i rendeafdækningen. Desuden kan det holde til en høj belastning fra en minimal flisestørrelse. Det giver nye muligheder til at indfri både æstetiske ønsker samt en lynhurtig installation, siger Daniel Meiners.

 

Udfordrer standarterne

wedi ser optimistisk på fremtiden på både det internationale og danske marked.

 

- Arkitekter, ingeniører og installatører har længe efterspurgt komplette byggesystemer og løsninger, der kan optimere byggetiden og samtidigt indfri ønsket om frihed til at tænke nyt. Med vores mangeårige erfaring og innovative sikre systemer eliminerer vi fejlgraden i byggeriet og nedsætter byggetiden for entreprenøren. Det giver i sidste ende mærkbare resultater på bundlinjen i hele projektets fødekæde, siger Daniel Meiners og afslutter:

 

- Vi udfordrer med andre ord markedstandarderne og oplever en stor efterspørgsel fra såvel mindre som større danske virksomheder. Vi tolker dette som en anerkendelse fra vores danske samarbejdspartnere, og værdsætter den velkomst vi oplever. Vi byder således alle gæster på årets VVS messe velkommen på stand 6434, hvor vi står klar med en præsentation af vores vision og produkter.

Kontaktinformation