Skal du nå med på uddannelse i foråret?

Vi er i fuld gang med at afsætte de sidste pladser på vores efterspurgte uddannelser – IKT-leder uddannelsen og Digital Transformation & Byggeteknologi – her til foråret, og du kan stadig nå med!

 

IKT-leder uddannelsen afholdes:

I København d. 2.-4. marts - Tilmeld her (få ledige pladser)
I Aarhus d. 9.-11. marts - Tilmeld her

 

Digital Transformation & Byggeteknologi afholdes:

 

Om IKT-leder uddannelsen™
Uddannelse på 3 dage, hvor du bliver klædt på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Omdrejningspunktet på uddannelsen er IKT-bekendtgørelserne, IKT-aftaler, AB18 og ABR18 og deres konsekvenser for dig som IKT-leder. Derudover får du viden indenfor de juridiske aspekter ved ophavsret, Facility Management og forandringsledelse i relation til IKT.
Læs mere her

 

Om Digital Transformation & Byggeteknologi™
Uddannelse på 3 dage, som stiller skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen, og hvordan de kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed. Styrk dine kompetencer indenfor digital transformation & byggeteknologi.
Læs mere her

 

Styrk dine kompetencer, dit netværk og dit CV med en uddannelse fra BLC - Byggeriets Ledelsescenter.

 

Har du spørgsmål eller vil vide mere om vores uddannelser, er du også meget velkommen til at kontakte Gitte Daurehøj på tlf. 25 94 63 23 eller gd@byggerietsledelsescenter.dk.