Montage af Layher stillads under ekstreme forhold

Lahkta Centret, der bliver bygget i Skt. Petersborg i Rus-land, er et kompleks til mange formål: og en af bygning-erne er et 462 meter højt tårn – det højeste i Europa. Med vertikal adgang, ved hjælp af Allround Stillads, spiller de Russiske stilladsmontører en vigtig rolle, når de kommer til at rettidig afslutning af opgaven – selv i ekstreme vejrforhold som op til 150 km/h og temperaturer under frysepunktet: hurtig montage takket være let-vægtskomponenter, boltfri rosette- og kilesammenkob-ling, samt høj præcision. Lav brandfare ved svejsning, metalskæring etc. Samtidig justeres geometrien præ-cist, ved hjælp af et stort sortiment af standard længder, og dertil tilpassede systemer – for sikkert arbejde, mere end 400 meter oppe.

 

Layher Allround Lightweight – 6 Klare fordele

  1. Nemt.
    Den endnu bedre version af det allerede gennemtestede Allround Stillads.

 

  1. Hurtigt.
    Nye materialer og designforbedringer reducerer vægten på delene uden at gå ned i lasteevne. Dette nedsætter montagetiden og forøger transportkapaciteten.

 

  1. Økonomisk.
    Kun en søjle til både støttestillads og hængestillads, takket være integrerede horn. Ingen behov for tidskrævende installation af separate horn eller opbevaring af forskellige søjler.

 

  1. Sikrere.
    Forbedret arbejdsmæssig sikkerhed under montage, takket være den unikke AutoLock Funktion.

 

  1. Ergonomisk.
    Reduktion af fysisk belastning, takket være lettere komponenter, og forøget frihøjde på op til 10 cm.

 

  1. Integreret.
    Kan kombineres med alle forrige Allround generationer, såvel som med