Modtager DI Sydsjællands Initiativpris 2018

I dag 31/10 modtog vi DI Sydsjællands Initiativpris 2018.

Prisen blev overrakt af næstformand for DI Sydsjælland Peter Rosenkrands i overværelse af Niels True (V), næstformand for Plan- og erhvervsudvalget i Næstved samt alle medarbejder, vores revisor og bankforbindelse i vores nyistandsatte Salgskontor på Industrivej 12, Herlufmagle, hvor virksomheden har været beliggende siden starten af 1980’erne.

Vi har modtaget prisen for vores konstante fokus på produktudvikling og tætte samarbejde med vores kunder at skabe vigtig værdi for producenter af ventilationsudstyr, der ønsker at være førende inden for grøn teknologi.

Der er især lagt vægt på, at vi både betragter produktudvikling og optimeret produktion som kerneområder. Eksempelvis er der gennem de seneste 2 år investeret i nyt produktionsudstyr, der optimerer produktionen med højere grad af automatisering i processen. Vi har desuden dedikerede medarbejdere på alle områder i virksomheden; fra udvikling af nyt hardware, programmering af software og apps, indkøb af de bedste komponenter, præcis og nøjagtig produktion, forhandling af kundeaftaler, lageroptimering og forsendelse til økonomistyring.

Prisen er en hyldest til os alle og blev fejret med brunch og kage.

Som modtager af DI Sydsjællands Initiativpris 2018 bliver vi en af i alt 19 kandidater til at modtage DI’s nationale Initiativpris, der overrækkes af H.K. Prins Joachim på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i januar 2019 i Industriens Hus i København.