Malmø sygehus opføres fra specialdesignet modulkontor

Annonce

Malmø sygehus opføres fra specialdesignet modulkontor

Universitetssygehuset i Malmø gennemgår netop nu en omfattende modernisering. Visionen er et sygehus i verdensklasse, og projektet følges nøje af projektorganisationen, der bor ved siden af sygehuset i kontormoduler fra Temporent, der som noget helt særligt er monteret i tre etager og specialindrettet af White Arkitekter.

  
Frem mod 2022 gennemfører  Region Skåne en gennemgribende modernisering af sygehuset i Malmø. Når byggeriet står færdigt, bliver det Sveriges tredje største sygehus. Med så omfattende et byggeprojekt har  Region Skåne valgt at placere et midlertidigt projektkontor i forlængelse af hospitalet, hvor 150 mennesker får deres daglige gang. 

- Når man befinder sig i en aktiv byggefase med så omfattende et byggeri som sygehuset i Malmø, hvor der indgår mange store og små delprojekter samtidig, er det vigtigt at have let adgang til byggepladsen. Derfor har det stor betydning, at projektorganisationen befinder sig tæt på området. Samtidig giver det os mulighed for at være i tæt kontakt med sygehuspersonalet undervejs, og det har stor værdi for hele byggeprocessen, siger projektleder i  Region SkåneKristina Olofsson. Attraktive og fleksible løsninger

Området omkring sygehuset er i forvejen tæt bebygget, så der var brug for fleksible og rummelige kvadratmeter på relativt lidt plads. Med modulløsninger fra  Temporent er det lykkedes at skabe et attraktivt kontormiljø i tre etager, der imødekommer de behov, som projektorganisationen har og kan justeres i forhold til nye behov løbende. 

Der var behov for en løsning, der gav plads til mange mennesker på få kvadratmeter. Det behov har vi kunnet imødegå med vores RYMD modul, der er markedets mest rummelige modul. Med sine 14 meter giver modulerne frihed til både at lave mindre kontorer og åbne planløsninger med en åben og lys atmosfære, forklarer regionschef i Sydsverige Krister Landén. 

Forbillede for andre

Region Skåne har lagt vægt på, at projektkontoret skal være et godt eksempel for lignende midlertidige kontorer. Det skal vise, hvordan man kan øge kvaliteten i et midlertidigt projektkontor uden at gå på kompromis med komforten, og at det er muligt at gøre brug af standardmoduler og stadig gøre det indbydende, funktionelt og tilpasset specialbehov. Samtidig har  Region Skåne valgt at samarbejde med White Arkitekter om indretningen, så lokalerne viser det nyeste inden for kontorindretning. 

Modulernes fleksibilitet og rummelighed fungerer rigtig godt til de behov, vi har i organisationen, hvor der også er brug for at anvende lokalerne til møder, foredrag og information, slutter Kristina Olofsson.
Kontaktinformation
Temporent
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Tlf:70 12 44 44
Email:  
Malm--sygehus-opf-res-fra-specialdesignet-modulkontor
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555