KLOSS - En behagelig bygning til børn

Annonce

KLOSS - En behagelig bygning til børn

KLOSS er vores specialdesignede modulsystem til skoler. 

Der findes to modeller: en for børnehaver og en, der først og fremmest er beregnet for de yngste og emllemklasserne. Systemet er blevet udviklet i samarbejde med skoler, forældre og elever. Resultatet er funktionelle og behagelige skolebygninger med høj standard. Arbejdsmiljøet er lyst, luftigt og rummeligt. 

KLOSS er et fleksibelt modulsystem, der nemt kan tilpasses og bygges i en eller to etager. Som bygning kan den placeres fritstående eller i vinkel og nemt forbindes med allerede eksisterende bygninger. 

Vi er fortalere for langsigtede, bæredygtige løsninger og udvikler vores modusystemer med et helhedsperspektiv, som forener trivsel, miljø og god økonomi. Vi har for eksempel varmeindvinding, tidsstyret ventilering og bevægelsesstyret belysning, individuel varmeregulering og temperatursænkning om natten, i weekender og på lukkedage. 

Vores nyproducerede KLOSS moduler opfylder de høje krav for energiforbrug i BBR19. Selv i vores ældre bygninger kan vi opfylde kravene, takket være vores effektive luftvarmepumpe. Den sænker energiforbruget med mindst 30 procent og opfylder hermed kravene for Green Building-certificeringen. 

En ny, lidt klogere skole - KLOSS smart

Den nye smarte KLOSS indeholder en ræke installationer som monomerer energiforbruget. Den største forskel er, at den har vandbåren radiatorer i stedet for el-paneler. I vælger selv, om modulerne skal tilsluttes til fjernvarmen eller vores varmepumpe. Uanset hvad I vælger, bliver det en energieffektiv løsning. Derudover er isoleringen i vægge og gulv forbedret. Ventilationen er behovsstyret og belysningen med bevægelsessensorer. Detaljer som bidrager til yderligere energieffektivitet. Facaden er grå. 

Kontaktinformation
Temporent
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Tlf:70 12 44 44
Email:  
KLOSS---En-behagelig-bygning-til-b-rn
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555