<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Tilfreds bygherre
Tilfreds bygherre

Annonce

Tilfreds bygherre

 

Bygherre roser Sundolitt KUB og udtaler: ”Tidsplanen kunne holdes med det stabile og let håndterbare system og montagen var enkel.”

 

 

Bygherren for det flotte byggeri i Hjørring stødte på store problemer, da han havde taget beslutningen om at opføre sit drømmehus i Hjørring. Betonelementer til byggeriget kunne ikke opdrives. Derfor valgte han Sundolitt KUB vægelementer – en beslutning han ikke har fortrudt:

 

- Sundolitt KUB er et meget stabilt og let håndterbart system, som er en stor fordel, når montagearbejdet ofte kun udføres af én mand. Dertil kommer at Sundolitt KUB med den hurtige lukning af huset sikrer en tæt og færdigisoleret konstruktion, som ikke suger fugt.

 

Med en byggeperiode liggende i vinterhalvåret sikrede Sundolitt KUB elementer med vanger af Sundolitt Climate isolering et effektivt støbearbejde uden bekymringer – trods minusgrader. Til huset blev der leveret Sundolitt KUB med en U-værdi på 0,10 W/m2K.

Læs mere om Isolering

 

Forskalling og isolering i samme element


Sundolitt KUB er ét element bestående af forskalling og isolering. Elementet har en 150 mm tyk betonkerne, som sikrer en effektiv bæreevne. Elementet anvendes til enfamilieshuse i to etager med kælder og er ideelt til de funkisprægede byggerier med pudsede facader og skarpe linjer.

 

Sundolitt KUB indeholder Sundolitt Climate isolering og kan med sit design effektivt fjerne/minimere kuldebroer. Med blot 450 mm kan U-værdien 0,10 W/m2K opnås. Den slanke konstruktion giver samtidig flere m2 til boligareal og er en ideel løsning til lavenergibyggerier.

 

Mulighed for spændende arkitektur

Sundolitt KUB giver mulighed for en arkitektur med store åbninger i facaden, åbninger omkring bygningshjørner og store frie spænd i indretningen. Det giver et moderne og spændende byggeri. De høje elementer øger byggehastigheden og sikrer planhed i facaden og samtidig er elementerne designet så samlingerne bliver tætte.

Læs mere om Entreprenørmateriel

 

God økonomi med Sundolitt KUB

Sundolitt KUB er en økonomisk attraktiv løsning og byggeperioden er kort. Det giver mange fordele.

 

A business built on air

Sundolitt A/S har i 50 år leveret isolering til det danske marked. Sundolitt er del af Sunde Gruppen, som i dag har 17 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien. I Danmark har Sundolitt A/S 4 fabrikker, som producerer isoleringsmateriale til byggebranchen og emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt den tekniske industri.

 

sundolitt

Sundolitt

 40 år har Sundolitt leveret EPS – ekspanderet polystyren – til det danske marked. På moderne fabrikker producerer vi isoleringsmateriale til byggebranchen samt emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt til teknisk industri.

 

Vore isoleringprodukter markedsføres under varemærket Sundolitt. De emballageløsninger vi tilbyder i EPS markedsføres under varemærket Sunpack.

Kontaktinformation
Sundolitt
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf:70 11 10 20
Web:
Email:   danmark@sundolitt.com