SIKA og Brynje under samme tag

Annonce

SIKA og Brynje under samme tag

 

Der var godt fyldt op på SIKA’s stand på Tun-Byg, hvor der var næsten dobbelt så mange besøgende, som der plejer.

Tekst af Jesper Bøttiger

Med SIKA i den ene ende og Brynje i den anden ende var SIKA standen næsten dobbelt så stor i år.

 

De besøgende var nysgerrige efter at se det udvidede sortment og havde særligt fokus på to ting.


Fokus på komfort og ESD

- Vi oplevede, at folk på messen havde øget fokus på den komfort, der bør være, når man går i det samme arbejdsfodtøj otte timer om dagen. Det er ikke kun et spørgsmål om, at man ikke skal have smadret tæerne. Folk ønsker også en rimelig komfort ved at gå i skoene. Det kan vi levere, og det er en niche, hvor vi har et særligt styrkeområde, fortæller Søren Holstein Thygesen, salgs- og marketingdirektør SIKA Footwear.

Udover komfort var der særligt efterspørgsel efter fagspecifikke funktionaliteter såsom vandafvisende, åndbare og antistatiske arbejdssko. Særligt det sidste, antistatisk ESD-fodtøj, er der rigtig stor efterspørgsel efter hos SIKA Footwear for øjeblikket.Sko til næsten alle brancher hos SIKA

 

Med fusionen mellem SIKA og Brynje i starten af året har SIKA Footwear styrket sin position som markedsleder indenfor sikkerhedssko og arbejdsfodtøj. I dag kan virksomheden tilbyde arbejdssko til næsten alle brancher og formål.- Med SIKA-skoene har vi traditionelt set et rigtig godt fodfæste inden for fødevareindustrien og landbrugssektoren. Flere og flere profil- og beklædningsvirksomheder henvender sig også til os rundt omkring i landet. Og med det Brynje sortiment vi samtidig kan tilbyde vores kunder, har vi ikke blot styrket vores position indenfor industri og håndværk, vi har også manifisteret vores rolle som totalleverandør til branchen, når det gælder fodtøj, siger Søren Holstein Thygesen.

 

 

 

 

 

sika-footwear

Sika Workwear

Hos Sika Footwear udvikler, producerer og leverer vi fodtøj til det arbejdende folk. Fra sygeplejersken med 12-timers vagten til entreprenøren, der bygger veje og broer.

Behovene varierer, men der gælder det samme for dem alle: Fodtøjet skal både passe til fødderne og til det arbejde, der udføres!

Kontaktinformation
Sika Footwear A/S
HI-Park 301
DK-7400 Herning
Tlf:+45 9721 1911
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555