Jensen-og-Jensen_01_web

Solide maskiner til solide Jensen & Jensen

I Esbjerg har Tømrer og Snedkerfirmaet A/S Jensen & Jensen taget sine fire nye Manitou MT1840A teleskoplæssere i brug.

Den danske byggebranche har i årevis haft et godt øje til Manitous MT1840A teleskoplæsser, som med sine egenskaber kan anvendes af mange faggrupper til mange formål på byggepladserne. Interessen er ikke blevet mindre efter Manitou sidste år sendte en opdateret model på markedet.

En af de første kunder til at bestille en ny MT1840A hos den danske importør og forhandler Scantruck A/S var Lars Jensen, direktør og medejer af Tømrer og Snedkerfirmaet A/S Jensen & Jensen med hovedafdeling i Esbjerg.

Faktisk skyndte han sig at bestille fire maskiner med det samme, og i dag har de alle fire allerede kørt mange timer på firmaets byggepladser i Esbjerg, Varde, Kolding og nærliggende byer.

- Firmaet har eksisteret i 37 år, og Manitou var den første teleskoplæsser, vi fik. Vi havde dengang - og især i dag - en del opgaver, hvor vi skal bruge den type materiel. I begyndelsen lejede vi teleskoplæssere, men vi kunne snart se ideen i selv at eje den type maskine, fortæller Lars Jensen.

 

Medarbejdere sætter pris på Manitou

Den første Manitou teleskoplæsser blev snart til to og tre og fire. Hvor mange Manitou, firmaet har ejet gennem årene, har Lars Jensen ikke tal på, men de er populære, og når det er tid til udskiftning, sker det til fordel for en ny Manitou.

- Efterhånden har vi også vænnet alle vores folk til, at der er sådan en maskine på hver byggeplads. De sætter virkelig pris på Manitou. Vi har mange allround opgaver, hvor vi bygger alt fra haller til børnehaver og for større private virksomheder. Alle byggerier i dag, der er bare lidt højde på, gør at vi har brug for en Manitou, og det er både med mandskabskurv og pallegafler. De er uundværlige for os, konstaterer han.

Maskinerne Jensen & Jensen har købt er den nyeste model af Manitou populære MT1840A teleskoplæsser. Den er en bestseller i byggeriet med sin nye 100 hk Deutz Stage V motor, som efterlever de nyeste miljøkrav. Teleskoplæsserens løftehøjde er 17,55 meter, rækkevidden er hele 13 meter, og så har MT1840A en kapacitet på 4000 kg.

Med ”easy step” adgang til maskinen, forbedret display og nye betjeningsknapper er der sket store forbedringer. Dertil kommer nye separate støttebenskontakter, som har afløst de traditionelle ruller på siden af joysticket til at betjene maskinens støtteben. Det samme gælder for kontakterne til nivellering af maskinen.

 

God relation gennem mange år

Jensen & Jensens hovedafdeling i Esbjerg beskæftiger godt 100 ansatte. Det tal ender omkring 135, når alle medarbejdere i afdelingerne i Kolding, Varde, Ribe, på Fanø og på havnen i Esbjerg tælles med.

Manitous egenskaber som solide og effektive maskiner er et godt match til tømrer- og snedkerfirmaets profil. Her er alle afdelinger på nær en bygget op fra bunden i et kompagniskab med egne svende. Al administration klares i hovedafdelingen, så svendene kan fokusere på deres primære områder.

- Svendene har fra dag et af skulle koncentrere sig om at lave tilbud, sælge og udføre tømrerarbejde, og ikke al for meget tid på regnskaber og forhandling med tømmerhandler. Den model har vi udført med stor succes i mange år, og det har sikret os 37 år uden røde tal i Jensen & Jensen og i holdingselskabet. Det fortæller mig, at vi samlet set er solide, siger Lars Jensen og fortsætter:

- Af en tømrervirksomhed at være investerer vi jævnligt i nye maskiner. Vi har et godt forhold til Scantruck gennem mange år og til Hugo, som har solgt os maskinerne. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vores relation er bygget op gennem mange år, og det er vigtigt for os, at vi har en fast kontakt i form af Hugo, som har en god forståelse for både maskiner og vores firma.

- Vi kigger selvfølgelig også på, hvad de andre mærker kommer frem med, men min oplevelse er, at Manitou kan lige lidt mere end de andre. Mig bekendt er de andre mærker ikke kommet med noget, som Manitou ikke også kan, konstaterer Lars Jensen.

 

Jensen-og-Jensen_01_webFire fabriksnye Manitou teleskoplæssere model MT1840A har Tømrer og Snedkerfirmaet A/S Jensen & Jensen købt hos Scantruck A/S.
 
Jensen-og-Jensen_02_webModellen, som sidste år fik en opdatering, har blandt andet separate støttebenskontakter.
 
Jensen-og-Jensen_03_web”Easy step” sikrer nemmere og mere sikker adgang til maskinen for maskinføreren.
 
Jensen-og-Jensen_04_web- Efterhånden har vi vænnet alle vores folk til, at der er sådan en maskine på hver byggeplads. De sætter virkelig pris på Manitou, siger Lars Jensen, direktør og medejer af Tømrer og Snedkerfirmaet A/S Jensen & Jensen.
 
Jensen-og-Jensen_05_webRelationen mellem Jensen & Jensen og Scantruck går mange år tilbage.

Kontaktinformation