<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
465_1_web

Scantruck klar til messe i øverste platformshøjde

 

Danmarks største maskinfirma med fire liftmærker går i højden ved Dansk Liftmesse i Slagelse

Den danske liftbranche er klar til at køre liftene op i højden til den første udgave af Dansk Liftmesse i Slagelse torsdag den 11. og fredag den 12. maj. Med er Scantruck A/S, som blandt rækken af maskinmærker også tæller import fra hele fire markante liftproducenter.

Totalt rummer udstillerlisten 13 liftfirmaer, men der kunne faktisk være flere. Rammerne på messepladsen ved ZBC Transport og Logikstikskolen på Dalsvinget i den nordlige ende af Slagelse er nemlig allerede for små til at rumme alle potentielle udstillere.

”Det er tæt på, at vi kunne fordoble antallet, hvis bare der var plads. Det er der ikke, så det er en opgave, vi må forsøge at løse til næste gang. Så må vi se, om det skal være på en anden placering, eller om det er muligt at inddrage mere udstillingsareal ved ZBC Transport og Logikstikskolen”, siger messekoordinator Sanne Svendsen.

Når der bydes indenfor i mandskabskurvene, vil det være på et 3000 kvadratmeter stort udstillingsareal, som de 13 firmaer er klar til at fylde med lifte og minikraner. Messen har været længe ventet af branchen, hvor det var en gruppe af aktører, der blev enige om, at nu skal det være.

 

Fire fra Scantruck

Blandt de markante udstillere bliver Scantruck A/S, som er landets største maskinfirma. På liftfronten har Scantruck import og forhandling af tyske PB Platforms, saxlifte fra amerikanske GMG, bæltedrevne bomlifte fra Plastform Basket i Italien, samt både bomlifte og mastlifte fra den franske gigant Manitou.

Scantrucks lift-specialist, salgskonsulent Flemming Jakobsen, glæder sig da også over, at alle gode messe-tanker nu bliver til en realitet i Slagelse.

”En lift-messe er ikke prøvet før i Danmark, og den har været mange år undervejs. På et tidspunkt talte vi i branchen om en nordisk messe, som så skulle placeres i København. Men vi er landet på en udstilling med fokus på danske firmaer og danske brugere. Jeg er ikke i tvivl om, at Liftmessen får høj kvalitet. Gæsterne kommer for at se lifte og ikke alle andre typer maskiner og materiel”, siger Flemming Jakobsen.

Udstillerlisten afslører på forhånd, at der bliver både saxlifte, bomlifte, lastbillifte, spiderlifte, minikraner og meget andet opløftende at se på. Både spritnye maskiner og produktnyheder, samt et udvalg af brugte lifte og minikraner. Naturligvis også CO2-løst, miljøvenligt grej med el-drift, som passer fortrinligt netop til lifte.

Foruden de 13 liftfirmaer, stiller også et par leasingselskaber op og er klar til en snak om finansiering, og den internationale lift-organisation IPAF lader sig også se på Danmarks første fokuserede liftmesse.

 

Billedtekster: 
1. På første billede ses lift-ekspert Flemming Jakobsen hos Scantruck – glæder sig over, at tankerne om en liftmesse i Danmark nu bliver en realitet.

2. De terrængående lifte med edderkop-ben fra Platform Basket er på importlisten hos Scantruck sammen med yderligere tre markante lift-mærker.

Kontaktinformation