489_1_web

Scantruck i kloakken med stor præcision

Danmarks største med entreprenørmaskiner klar til debut på Kloakmessen 

Det kommer til at foregå med stor præcision, når Danmarks største leverandør af entreprenørmaskiner, Scantruck A/S, debuterer som udstiller på Kloakmessen i Fredericia den 25. og 26. januar. Ved tidligere udgaver af messen har udstillingskalenderen været for presset. Nu er der ingen hindringer, og derfor er Scantruck klar. Og firmaet rykker altså ind i Messe C meget præcist.

”Dels kommer vi naturligvis med maskineri fra Komatsu, som er blandt verdens største producenter af entreprenørmaskiner. Og dels tager vores Smart Construction-afdeling med til Fredericia”, fortæller markedschef Dennis Faurby.

”Som navnet Smart Construction antyder, er vores folk her specialister i avanceret grej, som kan lette en lang række opgaver. Også for kloakmestre, som jo har behov for at kunne udføre præcisionsarbejde med nøjagtige fald på rørene”, siger markedschefen. 

 

Til rør og brønde

Scantrucks Smart Construction-folk kommer til Kloakmessen med blandt andet en Topcon-rørlaser netop til lægning af rør med de helt rigtige fald. Fra Topcon kommer også en rover med, som blandt andet er helt ideel til afsætning af brønde og til dokumentation af udført arbejde, i udgravninger og ikke mindst i gravekassesystemer, hvor GPS-signalet halter, kommer med fra Scantruck til Fredericia. 

”Vi ser frem til at møde kloakmestrene, for vi har meget at vise og tilbyde dem. Blandt andet fra Komatsus brede program af gravemaskiner i kloakmester-størrelsen. Vi satser på blandt andet at tage en to tons Komatsu PC20R-5 med til Fredericia”, siger Dennis Faurby. 

 

 

Mød os på stand A-1052.

 

 

Billedetekster:

Komatsu-udvalget er stort. Også af gravemaskiner i den mindre størrelse, hvoraf mange appellerer til kloakmester-opgaver.

Kontaktinformation