Geismar_04_web

Scantruck får agenturet for Geismar og styrker sin portefølje mod jernbanerne

 

Fra 1. januar 2023 får Scantruck importen af Geismar jernbaneprodukter i Danmark. Scantrucks svenske afdeling har haft importen siden 1. november 2022, hvor man overtog importen efter ​​LLT Railparts AB, som arbejdede med Geismars sortiment til installation, vedligeholdelse og kontrol på jernbanen. Scantruck blev samtidig forhandler af produkterne i Norge og Finland.

- Dette er en interessant tilføjelse til vores produktsortiment, som giver os et større udvalg til vores jernbanekunder, siger Claus Bjerregaard, salgschef hos Scantruck A/S.

 

Geismar er en fransk virksomhed med speciale i produkter til installation, vedligeholdelse og kontrol inden for jernbanesektoren. Alle produkter, der sælges på det europæiske marked, er også fremstillet i Europa.
I forbindelse med overtagelsen af ​​Geismar har vi ansat Pär-Arne Lundqvist og Erik Lundqvist, som i længere tid har arbejdet med salg af jernbaneprodukter.

- Det er en styrke for os at komme ind i Scantrucks store organisation. Med deres veludbyggede netværk inde for både salg og service kommer vi både tættere på kunderne og kan tilbyde et komplet sortiment inden for jernbaner. Med Scantruck kan Geismar vokse og blive et naturligt produktvalg i Norden, forklarer Pär-Arne Lundqvist, ny produktchef hos Scantruck for Geismars sortiment.


Geismar har et bredt udvalg af værktøj og maskiner til arbejdet på jernbanerne, fokus vil i første omgang være på deres håndholdte udstyr. De er blandt andet kommet rigtig langt med batteridrevne produkter. Activion er for eksempel et innovativt koncept, hvor du kan bruge det samme batteri til alle dine forskellige maskiner. Det er også muligt at få traditionelle benzindrevne alternativer.


Fra Scantrucks side ser salgschef Claus Bjerregaard en række positive effekter ved, at de får adgang til Geismars sortiment. Han glæder sig også over, at det lykkedes at ansætte Pär-Arne og Erik i forbindelse med overtagelsen.

”Jernbanerne i Danmark og resten af norden har behov for både udvidelse og opgradering af det eksisterende netværk. Det er en vigtig forudsætning for, at transporten kan foregå på en smidig, miljøvenlig måde og til tiden. Geismars produkter betyder, at vi kan blive en mere komplet leverandør til vores kunder og bedre matche deres behov. De supplerer vores produkter fra Platform Basket rigtig godt, som har et skarpt udvalg af lifte, der er specielt designet til sporarbejde. Med ansættelsen af Pär-Arne og Erik starter vi med et meget højt kompetenceniveau, hvilket naturligvis er yderst værdifuldt”, slutter Claus Bjerregaard.

 

 

Billedetekster:

1. Erik Lundqvist præsenterer noget af Geismars store udvalg af håndholdt udstyr til jernbanearbejde. Siden 1. januar 2023 har Scantruck A/S haft agenturet for Geismar i Danmark.
 
 
 
Geismar_02_web
Pär-Arne Lundqvist foran den batteridrevne Platform Basket RR9-Tab-200, som er en del af Scantrucks eksisterende sortiment designet til sporarbejde.
 
 
Geismar_03_web
Activion er Geismars innovative koncept for batteridrevne produkter. En af fordelene er, at du kan bruge det samme batteri til en række forskellige maskiner.

Kontaktinformation