Soeren V Jensen_01

Ny Manitou MRT3570 ES Vision+ giver mere effektivitet og sikkerhed

Med sin nye roterende teleskoplæsser Manitou MRT3570 ES Vision+ har Søren V. Jensen og hans entreprenørvirksomhed fået ekstra rækkevidde.

 

Egenskaberne i den nye Manitou teleskoplæsser har på flere områder gjort en stor forskel for entreprenørvirksomheden Søren V. Jensen A/S.

 

Som den første virksomhed i Danmark fik Søren V. Jensen A/S i Lemvig tidligere på året leveret sin nye Manitou teleskoplæsser model MRT3570 ES Vision+. Og den blev hurtig uundværlig ved et staldbyggeri på et landbrug nær Vinderup.

 

- Før var vores længste teleskoplæsser en Manitou med 32 meter løftehøjde. Her kneb det lidt med at nå til det hele fra én position. Nu får vi det hele med, siger Søren Jensen, grundlægger og medejer af Søren V. Jensen A/S:

 

- Det går hurtigere, når man bare skal holde ét sted, og har en roterbar teleskoplæsser. Mange af bygningerne er omkring 40 meter brede, og nu kan vi nå til spidsen af taget, siger Søren V. Jensen.

 

 

Soeren V Jensen_02Fra én position kan teleskoplæsseren servicere hele gavlen på det store staldbyggeri.

 

Gør lastbilkran overflødig

- Med MRT3570 har vi fået en maskine, som opfylder alle vores krav. Vi bruger den også som kran, når vi rejser træspær på eksempelvis store svinestalde, siger Søren V. Jensen.

 

Hos Scantruck A/S, der importerer og forhandler Manitou, er den nye Vision-serie også længe ventet.

 

- Vi er meget glade for den nye serie, som indeholder syv modeller med en løftekapacitet på 4.500-7.000 kg. og leverer en løftehøjde på 18 meter til knap 35 meter.

 

Fem af de syv modeller er Vision+ varianter, som tilbyder et højere udstyrsniveau. Har man udstyr til en ældre Manitou teleskoplæsser, kan de nye Vision maskiner også arbejde med det, siger Dennis Faurby, markedschef i Scantruck A/S.

 

 

Læs også: HM Entreprenør havde to Komatsu-dozere på indkøbssedlen

 

 

Soeren V Jensen_03
Løftehøjde er 34,7 meter, og løftekapaciteten er syv tons på Manitou MRT3570 ES Vision+.
Soeren V Jensen_04
Den nye maskine er fyldt med teknologi og garanterer et højt sikkerhedsniveau for medarbejderne.
 
 

 

Sikkerhed er afgørende

Et kardinalpunkt for valget af den nye Manitou MRT3570 ES Vision+ var sikkerhed.

 

- Der er ingen tvivl om, at når vi laver så stor en investering, har det en del med vores medarbejderes sikkerhed at gøre. Den kan også håndtere vores særlige redskab med en sugekop til at håndtere tagplader, så vi undgår tunge løft. Det er i dag svært at få rigtig gode håndværkere, så derfor skal vi gøre det så godt som muligt for dem, siger Søren V. Jensen, der har fået mange reaktioner fra sine medarbejdere over den nye maskine.

 

- Og de er alle sammen positive. Medarbejderne har virkelig kvitteret for købet og taget maskinen til sig.

 

 

Kontaktinformation