<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Lift service gav et lift til nye gravemaskiner
Scantruck A/S

Annonce

Lift-service gav et lift til nye gravemaskiner

Godt kendskab til Scantruck fik fynske CH Udlejning til at anskaffe fire Komatsu-gravere i ny vægtklasse

 

God service betaler sig. Det mener Claus Hansen, indehaver af virksomheden CH Udlejning i Ringe på Midtfyn, og derfor satser  han på selv at levere god service til kunderne. Men Claus Hansen sætter også pris på selv at få god service. I en grad, så højt serviceniveau netop har genereret fire nye Komatsu-gravemaskiner fra Scantruck A/S. I virkeligheden er det lift-service, der har givet graverne et lift i Ringe.

 

”Det er de første Komatsu-maskiner, vi køber hos CH Udlejning. Men jeg er helt tryg ved dem. Dels er Komatsu jo et kendt mærke i entreprenørmaskiner. Og dels kendte vi udmærket Scantruck i forvejen og véd, hvad firmet står for. I udlejningsflåden har vi også 120 lifte. De serviceres alle af Scantruck, som også laver vores års-eftersyn”, fortæller Claus Hansen.

 

Aldrig andre end Manitou

 

”Vi har 11 teleskoplæssere, og vi har aldrig haft andre teleskoplæssere end Manitou, som Scantruck jo også importerer og forhandler. Så i det hele taget har vi et ret tæt forhold til Scantruck”, forklarer Claus Hansen.

 

Tilvæksten på fire nye Komatsu’er bringer den gravende flåde op på 40 maskiner hos CH Udlejning, som foruden hovedafdelingen i Ringe, også har en afdeling i Nyborg. Totalt har firmaet flere end 300 maskiner på hjul og bælter.

 

De fire nye er dels to styk Komatsu P138US-11 på hver 15 tons, en Komatsu PC210LC-11 på 24 tons, og en 26 tons Komatsu PC240LC-11.

 

”Det er gode størrelser for vores kunder, og maskinerne er leveret med fast Engcon-rotortilt og skovlpakker fra KST. Alle fire maskiner har tillige GPS fra Topcon, og her benytter vi os igen af service fra Scantruck. Vores kunder kan selv indlæse nye projekter i maskinstyringssystemet, hvis de vil det. Men hvis de ønsker, klarer Scantrucks maskinstyringseksperter det for dem. Ganske praktisk for os har Scantruck jo åbnet et kontor i Odense, hvor der sidder folk fra firmaets maskinstyringsteam”, forklarer Claus Hansen.

 

Ringer ét sted for support

 

”For mig som udlejer er det særdeles praktisk, at leverandøren har samlet alt under ét tag. Scantrucks folk monterer alt selv, og jeg skal kun ringe ét sted for at få support. Vi har da også lavet fuld serviceaftale på alle fire nye Komatsu-maskiner”, siger Claus Hansen.

 

I 2022 er det 20 år siden, han startede sit udlejningsfirma i landsbyen Espe en halv snes kilometer sydvest for Ringe. Et par år senere rykkede Claus Hansen sin nye virksomhed til en placering tæt på motorvejen ved Ringe. I 2006 etablerede han filialen i Nyborg, og i 2016 rykkede CH Udlejning så ind i et nybygget domicil i Ringe.

 

Tilbage til Ringe

 

Oprindelig er Claus Hansen uddannet landbrugsmaskinmekaniker – i Ringe Maskinforretning. Siden var han på farten som rejsemontør af inventar i drivhuse i den store målestok. Han kom til at arbejde både i USA, Japan og Europa. Ikke mindst i USA og Japan så han masser af maskinudlejning, og mens han rejste rundt, gik fru Annette hjemme i Espe i gang med at leje maskiner ud om morgenen og hentede dem hjem igen om aftenen.

 

”Vi startede småt med tre små gravemaskiner op til 5-6 tons. Nu har vi 40 gravemaskiner fra 1 til 26 tons. Det er stadig min kone, Annette, der styrer telefonen og administrationen. Det er hovedsagelig kunder på Fyn, vi betjener med udlejningsmaskiner, men vi har også en del i trekantsområdet. Hvis fynske håndværkere beder os om at levere maskiner til projekter på Sjælland, gør vi også det, og vi har haft en bæltedumper på Bornholm. Så vi kører over det hele”, siger Claus Hansen.

 

415-1

Claus Hansen har netop købt fire nye Komatsu-gravemaskiner, men kun to er hjemme hos CH Udlejning i Ringe. Og det er tilmed i ministørrelse. Kun de to modeller har ikke været udlejet stort set fra dag ét.

 

415-2

Den midtfynske maskinudlejer startede i Espe ved Ringe, rejste verden tynd som montør, og vendte tilbage til Ringe for at etablere CH Udlejning. Tilværelsen er virkelig gået i ring for Claus Hansen fra Ringe.

 

415-3

Den ene af to funklende nye Komatsu P138US-11, der har fået mærket med CH Udlejning på bagsmækken.

 

415-4

26 tons Komatsu P240LC-11 på job i lettere blødt fynsk terræn.

Kontaktinformation
Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Tlf:96147147
Email:   info@scantruck.dk