Godthaab Entreprenorforretning_01

Godthaab Entreprenørforretning øger sin konkurrencedygtighed

Med sin fabriksnye Komatsu PC210LC-11 med Topcon 3D maskinstyring er Godthaab Entreprenørforretning konkurrencedygtige.

 

Med købet af en fabriksny Komatsu PC210LC-11 med 3D maskinstyring fra Scantruck er Godthaab Entreprenørforretning klar til fremtidens udvikling inden for byggeri og anlægsarbejde. Vi bliver mere konkurrencedygtighede, siger ejer Søren Madsen.

 

Godthaab Entreprenorforretning_02Den cirka 24 tons tunge gravemaskine afløser firmaets brugte Komatsu PC210 med 10.000 timer på tælleren

 

 

Godthaab Entreprenørforretning med base i Vildbjerg er i sin stærkeste form nogensinde med seks medarbejdere. En bred vifte af opgaver inden for byggeri og anlægsarbejde giver en solid base.

 

- Vi har en stabil udvikling og er blevet flere medarbejdere, men holder jordforbindelsen, siger Søren Madsen, ejer af Godthaab Entreprenørforretning.

 

 

 

Afhængig af pålideligt materiel

 

Siden opstarten af firmaet med en brugt rendegraver for knap 20 år siden, er der sket en del i maskinparken. I oktober ankom den fabriksnye Komatsu PC210LC-11 fra Scantruck.

 

- I 2017 købte jeg en brugt Komatsu 210'er. Nu har den rundet 10.000 timer, så det var på tide at skifte den ud, siger Søren Madsen.

 

Udover at få skiftet en rem til en ventilator, har den brugte 210'er aldrig krævet reparationer.

 

- Uanset om vi laver dræn, nedbrydning, jord- og anlægsarbejde, er vi afhængige af pålideligt materiel. Vores Komatsu 210'er har aldrig svigtet os. Derfor gav det mening at handle igen med Scantruck.

 

 

 

Vigtigt at få en komplet løsning

 

Komatsu PC210LC-11 er udstyret med Topcon 3D maskinstyring, og Scantruck leverer serviceaftale samt assistance til dataopmåling.

 

Godthaab Entreprenorforretning_03Med Topcon maskinstyring i den nye Komatsu gravemaskine har Godthaab Entreprenørforretning for alvor taget den moderne teknologi til sig

 

 

- Det var vigtigt, at vi kunne købe maskine og udstyr i samme hus. Vi kan altid få hjælp, hvis der opstår et problem, siger Søren Madsen.

 

- Vi har ikke arbejdet med 3D maskinstyring før. Men det er den vej, udviklingen går. Jeg er ikke i tvivl om, at der i fremtiden vil være opgaver, som man ikke kan få, hvis man ikke kan arbejde med 3D maskinstyring.

 

Det er vigtigt i forhold til at dokumentere arbejdet, og samtidig sparer vi landmåleren, siger han.

 

Godthaab Entreprenorforretning_04Indlæringen i det nye udstyr sker med fuld støtte fra Scantrucks specialister

 

Support hele vejen

 

Den nye Komatsu er allerede i gang.

 

- Vi har ikke så mange erfaringer med udstyret endnu. Men dem vi har, er positive. Scantruck oplærer os i systemet og står klar på sidelinjen til at afklare de spørgsmål, vi må have undervejs.

 

At lære at arbejde med 3D er en proces. Det er en kostbar investering, men vores effektivitet stiger markant, siger Søren Madsen.

 

 

Kontaktinformation