474_1_web

Godt Scantruck-salg på alletiders største dyrskue

 

 

Roskilde Dyrskue satte ny besøgsrekord – og nogle af gæsterne tog maskiner med hjem

Der blev sat ny besøgsrekord på Danmarks største dyrskue, da ikke færre end 113.763 gæster passerede indgangsportalerne til Roskilde Dyrskue. Det var 746 flere end i 2019, da skuet nåede sin hidtil højeste notering med 113.017 i løbet af de tre dyrskuedage.

På Scantruck-standen havde mandskabet i perioder en fornemmelse af, at alle gæsterne var kommet for at besøge Scantruck.

Det var ikke kun besøgstallet, der fik en opjustering. Det samme gjorde i høj grad dyrskuets maskinudstilling, som af mange også betragtes som det østlige Danmarks helt store entreprenør-show. Det mærkede Scantruck-sælgerne, som også fik gang i slutsedlerne. Efterfølgende skal der klargøres og leveres både hjulgravemaskiner og teleskoplæssere, blandt andet en Manitou MLT850.

”Vi havde rigtig mange besøgende, og det blev et godt dyrskue, hvor vi tilmed solgte flere maskiner, end vi vel egentlig havde sat forventningerne op efter”, siger markedschef Dennis Faurby.

Det var 52. gang, dyrskuepladsen i Roskilde bød på dyr, maskiner, is, pølser og hvad ellers hører sig til, når by og land skal mødes til festlig komsammen. Næste gang, det sker, bliver fredag den 31. maj til søndag den 2. juni 2024.

 

Billedtekster:
1: På det øverste billede: Det er altid nemt at få øje på Scantruck på den store dyrskueplads i Roskilde. Flagene vajer højt fra Manitou rotationsteleskoplæsseren, som agerer flagstang.

 

474_2_web
Makkerparret Jakob Lund Petersen og Christoffer Jensen driver sammen JA-CH Entreprenør ApS i Regstrup ved Holbæk. Efter dyrskuet får de leveret en Komatsu PW158-11 spækket med udstyr og tilbehør samt entreprenørvogn. Her er det Christoffer Jensen til venstre, maskinfører Mathias Moesgaard og Jakob Lund Petersen.
 
474_3_web
Voldsom trængsel og alarm mellem røde Manitou- og gule Komatsu-maskiner hos Scantruck.

Kontaktinformation