<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Erfaren lift mand giver Scantruck et lift
Scantruck A/S

Annonce

Erfaren lift-mand giver Scantruck et lift

En af landets nok mest erfarne lift-folk, Flemming Jakobsen, er tiltrådt som salgskonsulent for lifte hos Scantruck A/S.

 

Flemming Jakobsen har arbejdet hos Omme Lift A/S i Sønder Omme hele sit voksenliv. Det er blevet til godt og vel 30 år med Omme-lifte, hvoraf han har solgt lifte til især udlejningsbranchen de seneste 20. Hos Scantruck skal han primært sælge lifte til industrikunder og energisektoren.

 

”Jeg fyldte 50 år i sommer og følte, at hvis jeg skal prøve noget andet og nyt, skulle det være nu. Derfor glæder jeg mig til at komme i kontakt med nye kundegrupper og nye produkter hos Scantruck”, siger Flemming Jakobsen, som bor i Sønder Omme sammen med sin kone.

 

Scantruck har import og forhandling af fire store lift-mærker med maskiner af forskellige typer. Nemlig franske Manitou-lifte, tyske PB Platforms, amerikanske GMG, samt de italienske Platform Basket.

Kontaktinformation
Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Tlf:96147147
Email:   info@scantruck.dk