Successen fortsætter i Irma Byen

Irma Byen er Rødovres nye bydel, hvor der i alt bygges ca. 1.000 nye boliger på 135.000 kvadratmeter. Irma Byen får både spændende og varieret arkitektur og er placeret midt i smukke, grønne områder. Kun otte kilometer fra Rådhuspladsen i København.

JFP har indgået en totalentreprisekontrakt med Elf Development vedrørende byggefelt 7 i Irmabyen. Byggeriet kommer til at omfatte ejerboliger med ude- og fællesarealer. Et samlet boligareal på cirka 5.100 m² – hertil kommer kælder og parkeringskælder på i alt cirka 1.800 m². Byggeriets parter skal samarbejde via Byggeweb Projekt

JFP er allerede i fuld gang med at bygge for Elf Development i Irmabyen, hvor Terrassehaven efterhånden har rejst sig over byggepladsen og for alvor har taget form. Projektet består af 139 boliger på i alt ca. 12.600 m² og er noget så usædvanlig som ejerlejligheder med ægte parkbeliggenhed. De nye ejerlejligheder byder på en fantastisk udsigt over store grønne områder. Og så har hovedparten af lejlighederne en eller flere altaner. En stor del af penthouselejlighederne har tagterrasse, mens lejlighederne i stueetagen har terrasse og i nogle tilfælde egen græsplæne og plantebede.

Irma Byen har en god placering: På Irma-koncernens gamle domicilområde ved Korsdalsvej i Rødovre, hvor det ikoniske kaffetårn naturligvis fortsat bliver varetegn for området.

Terrassehaven står færdig i løber af efteråret 2017, mens der på det nye projekt er byggestart i oktober 2017 og en forventet aflevering i februar 2019.


Kilde: www.jfp.dk