Renovering af Køge Idrætspark sætter idrætten i fokus

Annonce

Renovering af Køge Idrætspark sætter idrætten i fokus

Køge Idrætspark går lige nu igennem en større renovering, så der i eftertiden gøres plads til udfoldelser hos sportsfolket syd for København.

Renoveringen består af en ny hal på ca. 4.000 m2, en spillercafé på 600 m2, en opvarmet kunstgræsbane samt en tribune med 1.000 siddepladser. Dansk Halbyggeri A/S står for byggeriet af den nye Hal 3, der opstartes i løbet af sensommeren 2018 og hvis alt går efter planen kan de første idrætsudøvere tage hallen i brug i 2019.

Her hos RIB er vi stolte af at være samarbejdspartnere på byggeriet af Hal 3, der opføres ved hjælp af Byggeweb ProjektByggeweb Capture og Byggeweb Insight. Byggewebs IKT-værktøjer understøtter processerne i byggeriet, og effektiviserer den digitale byggeproces.

Hallen bliver med den tilhørerende spillercafé og tilskuerpladser, til et mødested hvor idrætten er i fokus. Efterspørgslen på faciliteterne har været stor fra Køges indbyggere, og de kan nu glæde sig til at kunne dyrke idræt i optimerede omgivelser.

Vi ønsker alle parter, der er en del af byggeriet, held og lykke med opførelsen af Hal 3 og resten af Køge Idrætspark.Kilde: https://www.koege.dk/kommunen/Her-udvikler-vi-KK/Koege-Idraetspark.aspx

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:  
renovering_af_koege_idraetspark_rib
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555