Last minute tilbud på IPP-leder uddannelsen

Byggeriets Ledelsescenter står endnu engang klar til at uddanne fremtidens IPP-ledere.

Denne gang løber uddannelsen af stablen d. 11., 12. og 13. juni i Aarhus samt d. 18., 19. og 20. juni i København. Ved at tilmelde dig uddannelsen får du lige nu 15% i rabat i forbindelse med vores last minute-kampagne.

IPP-leder uddannelsen fra Byggeriets Ledelsescenter har fokus på, at gøre dig i stand til selv at køre et projekt iht. til IPP™ konceptet. Du får en komplet handlingsplan og alle de nødvendige processer og skabeloner med hjem, samtidig med det bliver du klædt på til at igangsætte jeres næste byggesag efter et klart defineret roadmap. IPP™ processen er udviklet gennem flere års hardcore arbejde med IKT og BIM. Processen tager afsæt i den mest effektive vej til målet og med inddragelse af alle projektets parter.

IPP-leder uddannelsen™ sætter turbo på den praktiske gennemførelse af projektet vha. IKT, BIM management og nye integrerede samarbejdsprocesser. Alle aktører er blevet hørt og inddraget. Det er netop derfor, at IPP™ erfaringsmæssigt skaber en besparelse på op til 15% af byggesummen og reducerer konflikter og forsinkelser.

Vi håber du er blevet inspireret til at tilmelde dig vores uddannelse, men husk at skynd dig, da du lige nu kan få 15% af prisen for at blive uddannet IPP-leder.

Tilmeld dig her