Ørestadens nye skole med bevægelse i centrum indviet

Kalvebod Fælled Skole står nu færdig. Skolen, der er tegnet af Lundgaard og Tranberg Arkitekter A/S med MT Højgaard som hovedentreprenør, har været 4 år undervejs, og kunne d. 2 maj byde sine ca. 200 elever velkommen i idræt- og bevægelsesvenlige omgivelser. 


Det interessante ved Kalvebod Fælled Skole er, at det er den første skole, der er blevet tegnet og opført efter folkeskolereformen trådte i kraft. Skolens klasselokaler er placeret rundt om dens idrætshal, hvilket betyder at miljøet omkring den nye skolebygnings fokus vil være på idræt og bevægelse. Ifølge Ørestad Avis er idéen med skolen, at den også skal fungere som et kulturhus for de lokale beboere i den sydlige del af Ørestad.


Vi hos RIB er stolte af at kunne kalde os samarbejdspartner på projektet Kalvebod Fælled Skole, hvor Byggeweb UdbudByggeweb Capture og iTWO har været anvendt i processen. Byggeswebs IKT-værktøjer understøtter processerne i byggeriet, og effektiviserer den digitaliserede byggeproces.


Vi ønsker al held og lykke med skolegangen til eleverne der kan nyde deres nye skolebygning i Ørestaden, samt tillykke til den lokalbefolkning der kan bruge bygningens rammer som kulturhus.


Kilder: https://www.licitationen.dk/project/view/1702/kalvebod_faelled_skole
http://www.oravis.dk/index.php/5580-nu-rykker-eleverne-ind-pa-den-helt-nye-kalvebod-faelled-skole