BLCview - Kan arkitektur og design løse verdens udfordringer?

Hvordan løser man globale udfordringer med massiv befolkningstilvækst, urbanisering, klimaforandringer, og mangel på råstoffer? Lene Espersen gav sit bud på dette, da hun gæstede Byggeriets Ledelsescenter med et BLCview indlæg.

I et inspirerende og informativ indlæg med spændende cases fortæller Lene Espersen hvordan byggeriet rent faktisk er med til at løse samfundsmæssige udfordringer og er en markant bidragsyder til opfyldelse af FNs 17 verdensmål.

Lene Espersen er direktør for Danske Arkitektvirksomheder, som er en brancheorganisation med ca. 650 medlemsvirksomheder.

Se hele Lenes indlæg og de øvrige BLCviews her

BLCview - et forum for vidensdeling og inspiration
Omdrejningspunktet hos RIB er at være leverandør af både software og brainware til de gode løsninger til dagens og fremtidens byggeri. Og med BLCview har vi skabet et forum for vidensdeling, inspiration og sammen med markante profiler fra byggebranchen formidle og ikke mindst udfordre branchen til hele tiden at søge nye veje, udvikle og udnytte ny teknologi, optimerede processer og i sidste ende opnå bedre byggerier.

Vil du holde næste BLCview?
Senest har vi haft besøg af Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektforeninger, som brænder for værdiskabelse i byggeriet. Vil du også dele ud af din viden og inspirere branchen med det du brænder for? Så send en mail til lj@rib-software.dk og fortæl hvorfor du skal holde det næste BLCview.

Se alle BLCviews her