BLCview- Byg bæredygtigt!

Byggebranchen har taget bæredygtighed til sig, men desværre lever projekterne ikke altid op til de grønne ambitioner. Jesper Ring kommer med sit bud på, hvordan vi fremmer de bæredygtige egenskaber i et    digitaliseret byggeri, og samtidig arbejder aktivt med bæredygtigheds-kriterierne fra vision til det færdige projekt. 


Bæredygtighed i byggeriet er på alles læber for tiden, men der er desværre en tendens til at de gode grønne idéer tabes på gulvet, og at resultatet ikke altid bliver ligeså bæredygtigt, som det var intentionen til at begynde med. Ifølge administrerende direktør for FRAME, Jesper Ring, er bæredygtighed i byggebranchen blevet til en facade i stedet for det skelet, som det burde være. Det skal være overskueligt, konkret og målbart at bygge bæredygtigt.

Hør hvad bæredygtighed i en digital tidsalder betyder for Jesper Ring, og bliv klogere på, hvordan Jesper Ring og FRAME ser løsningen på en grønnere fremtid i byggebranchen.

BLCview: Byg bæredygtigt from RIB on Vimeo.



BLCview - et forum for vidensdeling og inspiration

Omdrejningspunktet hos RIB er at være leverandør af både software og brainware til de gode løsninger til dagens og fremtidens byggeri. Og med BLCview har vi skabt et forum for vidensdeling, inspiration og sammen med markante profiler fra byggebranchen formidle og ikke mindst udfordre branchen til hele tiden at søge nye veje, udvikle og udnytte ny teknologi, optimere processer og i sidste ende opnå bedre resultater for byggeriet.

Vil du holde næste BLCview?

Senest har vi bl.a. haft besøg af Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektforeninger, som brænder for værdiskabelse i byggeriet. Vil du også dele ud af din viden og inspirere branchen med det du brænder for? Så send en mail til lj@rib-software.dk, og fortæl hvorfor du skal holde det næste BLCview.

Se alle BLCviews her.