<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> White Paper BIM fra A til Z nu og i fremtiden
RIB Software | North, Central & Eastern Europe

Annonce

White Paper - BIM fra A til Z nu og i fremtiden

 

Lær definitionen, dimensionerne, standarderne, fordelene, succesoplevelserne og fremtiden for BIM (Building Information Modeling) at kende, og hvordan det er en konkurrencefordel i byggeri.

 

Vil du blive klogere på, hvorfor og hvordan BIM er en konkurrencefordel i byggeri? Læs White Paperet “BIM From A To Z Now and Into The Future” og få indblik i definitionen, dimensionerne og standarderne for BIM. Du bliver introduceret for fordelene og succesoplevelserne samt fremtiden for Building Information Modeling.

På trods af ingeniør- og byggebranchen er fyldt med højteknologi, når vi taler om digital tranformation, refererer vi primært til implementeringen af BIM.

I årenes løb har BIM udviklet sig fra simple 3D-modeller til 6D BIM. Bygningsmodellen er udvidet med information fra forskellige dimensioner for at få adgang til og analysere påvirkningen som følge af større eller små ændringer i projektet.


LÆS MERE OG DOWNLOAD HER

Kontaktinformation
RIB Software
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk