<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Tilmeld dig vores IKT kursus den 12 januar
RIB A/S

Annonce

Tilmeld dig vores IKT kursus den 12. januar!

 

Er du allerede uddannet IKT-leder? Så bør du måske deltage på vores online IKT kursus den 12. januar 2021.

 

 

Har du taget en IKT-leder uddannelsen og vil du gerne holde dig skarp på alle de nye IKT-aftaler og krav, der stilles til dig som IKT-leder?

 

Så bør du deltage på vores IKT kursus, hvor du kort og koncist bliver opdateret med den nyeste IKT viden i henhold til AB18-regelsættet, FRI’s Ydelsesbeskrivelser samt de nye IKT-standarder og IKT-aftaleparadigmer.

 

Gennem de senere år er byggeriets aftaleregelsæt blevet kraftigt revideret, og der er kommet væsentligt flere teknologier og standarder, som stiller større og større krav til IKT-lederen. IKT-lederrollen er nu formelt blevet en helt central del af ledelsesrollerne i bygge- og anlægsprojekterne, hvilket betyder, at der nu i højere grad stilles klare og skrappe krav til IKT-lederens ansvar og leverancer. Et væsentligt ansvar, som du vil blive klædt på til at indfri bedre på vores kursus.

 

Underviser: Kim Jacobsen fra K-Jacobsen A/S vil være underviser på kurset.

 

Pris: Prisen for deltagelse på kurset er DKK 2.995,- pr. person og inkluderer undervisning samt undervisningsmateriale.

 

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk