Tilmeld dig året sidste uddannelse hos BLC!

 

Digital Transformation & Byggeteknologi

 

Det er ved at være sidste chance for tilmelding til vores spændende uddannelse Digital Transformation & Byggeteknologi, som afholdes d. 9. - 11. december i København. På uddannelsen får du styrket dine kompetencer inden for nye teknologiske muligheder, digitale bygningsmodeller, krav til 3D-modellen, udtræk af informationer fra modellen, samarbejdsprocesser, data i 3D-modellen, tidsplaner, kalkulationer mv. og ikke mindst lærer du hvordan og hvornår du kan udnytte teknologien til bedre projekt- og virksomhedsstyring.

 

På denne 3-dages certifikatgivende uddannelse bliver du mødt af dedikerede undervisere, som har fingeren på pulsen og vil få dig til at tænke anderledes om brugen af teknologi på nye måder og samtidig sætte tingene i et nyt perspektiv. Der stilles ingen krav til tekniske forudsætninger for at deltage på uddannelsen, men derimod masser af gå på mod og viljen til at lære og dygtiggøre dig.

 

”De engagerede undervisere, der deltager, er utroligt specialiserede og engagerede mennesker. De brænder virkelig for det de har med at gøre, og det smitter jo af på os kursister. Det kan man jo ikke lade være med at blive løftet af.”
- Carsten Gotborg, Kolding Kommune

 

Hør hvad tidligere deltagere fortæller om uddannelsen og tilmeld dig her