<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skal du naa med paa IKT leder uddannelsen til november
RIB A/S

Annonce

Skal du nå med på IKT-leder uddannelsen til november?

Bliv certificeret IKT-leder i november for kun 17.995, -

 

Vi er i fuld gang med at afsætte de tre sidste pladser på vores efterspurgte uddannelse her til november - og du kan stadig nå med! For kun 17.995, - kan du og dine kollegaer nemlig blive certificerede IKT-ledere.

 

 
 
Få det fulde udbytte hos Byggeriets Ledelsescenter  
 
Det kan virke uoverskueligt, dyrt og som en stor omvæltning, at arbejde ud fra IKT-aftaler og sætte sig ind i juraen bag IKT-bekendtgørelserne – men korrekt IKT-anvendelse kan i den lange ende blive til store besparelser og et mere effektivt (sam)arbejde.
Med en IKT-leder uddannelse fra Byggeriets Ledelsescenter bliver det lettere at gennemføre IKT-koordineringen og skabe en IKT-strategi, som kan implementeres i praksis. Og hvis du håndterer IKT byggesager, så ved du godt, at der dagligt er udfordringer og opgaver gennem hele byggeprocessen, der kan håndteres langt mere effektivt. Det kræver dog en særlig viden og brugbare værktøjer for både at kunne sætte og efterleve de rigtige IKT-krav og få byggeriets IKT-projekter i mål med de bedste resultater.
 
Få løftet IKT-kompetencerne
 
Vores tidligere deltagere nyder i dag stor gavn af den viden samt de nye værktøjer, som de har fået fra Byggeriets Ledelsescenter til at varetage denne vigtige rolle på byggesagen.
 
En tidligere deltagere udtaler følgende om IKT-leder uddannelsen:
”Uddannelsen giver et godt fundament og danner et fornuftigt grundlag for det videre arbejde og evt. implementering af IKT arbejdet både i private og offentlige virksomheder”. Morten Holt, Randers Kommune.
 
På IKT-leder uddannelsen fokuserer vi på at give deltagerne de rigtige IKT-kompetencer og et solidt udgangspunkt med den mest opdaterede viden fra kompetente og professionelle eksperter.
 
Høj faglighed, aktualitet og stort engagement
 
Vi vægter fagligheden på uddannelsen højt, hvilket giver dig som deltager god mulighed for at udfordre dig selv. Du får afprøvet nye indgangsvinkler og perspektiver til arbejdet med IKT fra vores erfarne undervisere.
 
”Underviserne var fagligt meget velfunderede og havde god føling med hvem de underviste. Jeg følte et stort engagement fra hver især, fordi de gerne vil have, at vi fik en god uddannelse, som vi kunne bruge i vores virksomhed fra dag 1”. Christel Sten Hansen, Sloth Møller - En del af Oluf Jørgensen Group.
 
Hvis du vil sikre dig, at du stiller de rigtige IKT-krav, kender til de juridiske aspekter af IKT og kan få størst udbytte af IKT byggesagen – så hjælper BLC med at gøre det enkelt at varetage rollen som IKT-leder.
 
BLC har allerede uddannet mere end 700 IKT-ledere – skal du være den næste?
 
Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk