Reducer tid brugt på tilsyn med 30 procent_uden_logo

Sådan forbinder du projektkontoret og byggepladsen!

I byggebranchen ser vi ofte et betydeligt ’gap’ mellem projektkontoret og byggepladsen - og det er ikke en ny udfordring. Uanset hvor man befinder sig, så er det almindeligt at føle, at man arbejder i en silo med ringe eller ingen indsigt i de øvrige projektdeltageres hverdag.

 

Der opstår hele tiden nye måder at arbejde på, og data indsamles i høj hastighed – byggebranchen er under transformation og tilpasser sig de nye måder at samarbejde på. Men vi ser samtidigt, at byggeprojekternes risiko stiger, og der er ikke meget plads til fejl og misforståelser. Derfor er vi nødt til at lukke gap’et og forbinde alle teams på tværs af byggeprojektet.

 

Se også: Video om fordelene ved Connex

 

Connex - Reducér tid brugt på tilsyn med mere end 30% from RIB Software Nordic on Vimeo.

 

Connex - platformen til dine byggeprojekter

 

For at styrke deres kunders succes i en branche, der gennemgår digital transformation, introducerer RIB nu Connex - en ny samlet platform til at forbinde workflows, data og teams gennem alle faser i byggeriet. Med Connex arbejder alle på den samme platform, og kan problemfrit og effektivt kommunikere i real-tid. Brug Connex til at digitalisere og styre dine tilsyn, tekniske forespørgsler, afvigerapporter, fejl og mangler og meget mere. Få vigtig indsigt i hvordan dine projekter performer via interaktive dashboards, hvor data præsenteres nemt og overskueligt.

 

Læs også: Aarhus Kommune satser stort på Byggeweb og Connex med ny samarbejdsaftale

 

Connex giver dig også en gratis BIM-viewer, så du kan tage din 3D-model med ud på byggepladsen. Den banebrydende BIM-viewer kan bruges på alle mobile enheder og intuitiv navigation forbedrer dine tilsyn af problemer med bygbarhed, designkoordinering eller visning af BIM-objekternes egenskaber.

 

Læs mere om Connex HER.

 

Tilmeld nyhedsbrev her.