<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt domicil paa vej til transportvirksomhed
RIB A/S

Annonce

Nyt domicil på vej til transportvirksomhed

Projekt ”Alex Andersen Domicil” er navnet på det nybyggeri, som MJT Bygherrerådgivning er i gang med at opføre for transportvirksomheden, Alex Andersen Ølund A/S, der er et af Danmarks førende logistikvirksomheder med ekspertise i transport af blomster, frugt og grønt og andre temperaturfølsomme gods af enhver art.

 

Opførelsen af det nye byggeri er ikke helt fremmed for Alex Andersen Ølund A/S, der tidligere på året, fik indviet to helt nye terminal- og administrationsbygninger i både Århus og Odense, hvilket MJT Bygherrerådgivning ligeledes stod i spidsen for – men denne gang er det dog med RIB A/S med ombord.

 

RIB A/S har i tæt samarbejde med MJT Bygherrerådgivning skræddersyet en IKT-løsning, som indeholder de digitale værktøjer, der skal være med til at understøtte alle projektets faser, og dermed sikre optimerede processer og et bedre overblik. Løsningsforslaget består konkret af Byggeweb Projekt, Byggeweb Capture, Byggeweb Digital Aflevering og Byggeweb Budget.

 

”Alex Andersen Domicil” forventes færdigt i 2020, og vi ønsker både MJT Bygherrerådgivning og Alex Andersen Ølund A/S held og lykke med projektet.

 

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk