<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nye familieboliger paa vej i Dalby
RIB A/S

Annonce

Nye familieboliger på vej i Dalby

Opførelsen af de kommende 69 familieboliger i Dalby tæt ved Kolding er fuld i gang.

 

Det første spadestik blev taget i december 2019 af 1927 Estate Developement ApS i samarbejde med bygherre Add Developement ApS, De skal opfører 51 rækkehuse på 103 m² med henholdsvis tre og fire værelser samt 18 gårdhavehuse på 116,5 m².

 

Interessen for at bygge og bo i Dalbyområdet er stort

 

Dalby er en forholdsvis ny bydel i udkanten af Kolding, som har udviklet sig til at være et eftertragtet område, da det både er tæt på by og natur. I løbet af 2020 kommer området til at opleve endnu et vokseværk, idet boligerne inden længe vil stå klar til indflytning, og de første beboere derfor kan bydes velkommen på Dalby Bakke i juni.

 

Vi i RIB A/S er stolte af at kunne bidrage med flere af vores løsninger til dette projekt - og dermed understøtte et område i rivende udvikling. Løsningsforslaget består konkret af Byggeweb Projekt, Byggeweb Capture og Byggeweb Digital Aflevering.

 

Hele projektet forventes færdigt i januar 2021, og vi ønsker både 1927 Estate Developement ApS og bygherre Add Developement ApS held og lykke med projektet.

 

 

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk