<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nybyggeri i Dalby ved Kolding familieboliger under udvikling
RIB A/S

Annonce

Nybyggeri i Dalby ved Kolding, familieboliger under udvikling

 

Nye attraktive rækkehuse i Dalby ved Kolding

 

I Dalby, ved Kolding, skal der opføres 69 rækkehuse. Der er tale om 2 typer familieboliger på hhv. 98m2 og 115 m2. Første etape af rækkehusene blev sat i gang i 2018 og de første 19 huse stod klar i midten af 2019. Husene er stadig under udvikling og også til salg.

 

Husene bliver udviklet af ADD Development, som er en del af 1927 Estate Development. Deres speciale er at udfordre vanetænkning og begrænsninger for dermed at se potentialet en grund eller en eksisterende ejendom har. De har stort fokus på at spotte markedstrends og implementere dem i deres projekter. 1927 Estate Development er på forkant med udviklingen og er i stand til at levere de løsninger brugerne efterspørger ved hjælp af innovative og nyskabende teknologier.

 

Vi i RIB A/S er stolte af at flere af vores løsninger bliver benyttet til dette projekt. Det drejer sig om Byggeweb Projekt og Byggeweb Capture og Byggeweb Digital Aflevering.

 

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

 


Hovedbillede: Foto fra Dalby-Bakke
Andre billeder: Foto fra 1927 Estate Development & Dalby-Bakke
Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk
rib