<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny teknologi til byggebranchen
RIB A/S

Annonce

Ny teknologi til byggebranchen

RIB Software Nordic: Ny teknologi til byggebranchen gør op med data-siloer og ufuldstændig dokumentation – og satser samtidig stort på at integrere 3D BIM projekteret design med workflows. 

 

Som supplement til Byggeweb-platformen udvider RIB produktporteføljen med en helt ny platform, ”Connex”, som er designet til at løse byggebranchens behov. Connex gør det muligt at integrere 3D projekteret designmateriale med workflows, og dermed styre byggeriets processer, aftaler og beslutninger effektivt og veldokumenteret. Connex er bygget på nyeste teknologi og inkluderer også en helt ny BIM mobil viewer, integration til Byggeweb-platformen og åbne API’er. 
 
Connex tilbydes i en gratis Community-version og kan bruges helt gratis på så mange projekter man ønsker. Man betaler først, hvis man vælger at opgradere til PRO, hvor man får adgang til endnu flere features og ubegrænset data.

 

Digitalisér dine byggeprocesser
Styr processer, aftaler og beslutninger, som har indvirkning på tid, økonomi og sikkerhed. Effektivisér projektets arbejdsgange ved at standardisere workflows og strømline dem i Connex. Regulativerne i AB18 og ABR18 stiller klare krav til, at dokumentation af ændringer i projektmaterialet skal være til rådighed. Og netop at håndtere og opsamle projektændringer via workflows løser udfordringen med at sikre en struktureret og ensrettet proces. Nu kan du håndtere opgavestyringen, samle dokumentationen og gøre den tilgængelig på én samlet platform – Connex.

 

Interaktiv 3D BIM mobil viewer
Connex BIM bliver også introduceret som en del af Connex-platformen. Med Connex BIM mobil viewer kan du nemt og hurtigt tage 3D projekteret designmateriale eller din 2D tegning med ud på byggepladsen og opsamle on-site data fra projekter. Connex BIM er fuldt integreret med projektets workflows, og du kan oprette opgaver direkte fra BIM-modellens objekter. Upload din BIM-model i Connex BIM og stil projektets tegnings- og model-materiale til rådighed for alle projektdeltagere. Du har dermed det optimale grundlag for, at du og dine projektkolleger kan træffe de rette beslutninger i projektet – uanset om det sker på kontoret eller på byggepladsen. App’en kan downloades til alle mobile enheder via App Store eller Google Play.


Interaktive dashboards
Gennem interaktive dashboards visualiseres nøgle-information og -data, hvilket giver alle parter et samlet overblik over opgaver, flaskehalse og udeståender - og ikke mindst skaber deres egen dynamiske "to-do" ift. hvilke opgaver de skal handle på og hvornår. Det minimerer antallet af fejl og misforståelser, og forhindrer samtidig tab af produktivitet i form af forsinkelser, ressourcespild og budgetoverskridelser. Dashboards giver transparens og overblik på tværs af projektet(erne) og for alle i projektorganisationen.

 

Integration til Byggeweb
Forbind dine Byggeweb applikationer til Connex og få ét samlet overblik over den enkelte byggesag. Du kan også tilknytte og uploade filer direkte fra Byggeweb Projektweb.

 

Åbne API’er
Du fremtidssikrer dine data nu og fremtiden, da hele Connex-platformen er baseret på åbne API’er. Brug vores API'er til at importere eller exportere data, til at udvikle jeres egne applikationer eller til at integrere til 3. parts applikationer.

 

Data Management
Med Connex kan du samle alle data ét sted - og opnå fuld kontrol. Få overblik over forpligtelser, udestående og flaskehalse på tværs af projekter og dokumentér hvilke forhold der påvirkes af ændringer i design, tidsplaner og projektøkonomi. Slut med at lede efter dokumentation i flere forskellige systemer og sammenholde dem for at finde årsag og konsekvens. Nu forankres viden og erfaringer på tværs af projekter i virksomheden. Connex maksimerer værdien af din IT-investering, for når du har nem adgang til data og indsigt i dine byggeprojekter, kan du handle proaktivt og allokere ressourcer inden tidsplaner eller projektøkonomi skrider. 

 

Brug Connex på dit næste byggeprojekt! Kom godt i gang med en gratis Community-version - betal først, når du er klar til at skalere!

Få mere info om Connex og RIB Software Nordic her: www.rib-software.dk

 

Om RIB Software Nordic

RIB Software Nordic blev grundlagt i 1997 og er i dag Nordens førende udbyder af software til projekt- og ejendomsstyring. RIB er en global løsningsleverandør til byggebranchen, der tilbyder innovative Software-as-a-Service applikationer til byggebranchen. Med MTWO & iTWO er RIB også branchens førende inden for 5D BIM-løsninger til det professionelle byggeri. 

 

RIB har håndteret og gennemført flere projekter i Danmark end nogen anden leverandør og håndterer årligt mere end 1200+ projekter.  

RIB har over 400.000 projektbrugere i Danmark. 13.000+ projekter i Byggeweb Projekt og 100.000+ kunder verden over. 

 

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk