Connex web_PM dashboard

Ny 3D BIM viewer til digital kvalitetssikring reducerer tidsforbruget

Med Connex BIM mobil viewer kan man nemt og hurtigt tage sit 3D projekterede designmateriale eller sin 2D tegning med ud på byggepladsen og opsamle on-site data fra sine byggeprojekter. Det gør det muligt at reducere tidsforbruget med helt op til 30%.

 

Connex BIM understøtter alle dine byggeprocesser

Del information, tegninger og BIM-modellen med alle projektdeltagere. Du kan bruge Connex BIM igennem hele projektforløbet - fra idé, til projektering og udførelse. Connex BIM understøtter alle byggeprocesser og er således din digitale løsning på fx kvalitetssikring, checklister, fejl- og mangelgennemgang, tilsyn, sikkerhedsrundering, tekniske forespørgsler og meget mere.

 

Connex web_PM opgaver

Masser af gratis features inkluderet

Med Connex BIM kan du inspicere designmaterialet når du står på byggepladsen og hurtigt identificere udfordringer. Du kan oprette workflows og opgaver direkte i BIM-modellen og i samme arbejdsgang sende dem til den ansvarlige. Du kan fx oprette en teknisk forespørgsel fra et specifikt objekt eller et rum, tilføje information, billeder, filer mv. og dermed minimere risikoen for fejl og misforståelser.

 

Når du uploader din IFC-model, genereres dine 2D planer og lokationsstruktur automatisk. Slut med det manuelle og tidskrævende arbejde med at koble 2D planer sammen med 3D modellen for hver lokation. Connex gør alt arbejdet for dig!

 

Connex web_Connex BIM

Læs også: Interview med Mads Bording, koncerndirektør og bestyrelsesmedlem i RIB Software SE og Thomas Träger, direktør i Schneider Electric: Bæredygtighed i byggebranchen er et spørgsmål om digitalisering

 

Når du opretter en opgave i 3D og/eller 2D, skaber vieweren automatisk et billede af lokationen. Brug markup-værktøjet og lav både annotationer og kommentarer for at tilknytte mere information og flere detaljer om udfordringen. Connex BIM giver transparens og skaber det perfekte grundlag for den gode og værdiskabende kommunikation mellem projektdeltagerne.

 

Interaktive dashboards visualiserer nøgle-information og -data, hvilket giver alle parter et samlet overblik over opgaver og aktiviteter. Følg status, hold styr på deadlines og få din daglige to-do liste over opgaver, der kræver din opmærksomhed. Vær proaktiv og få klarhed over flaskehalse, udeståender og forsinkelser i dine byggeprojekter.

 

Connex_Mac  iPhone  iPad

Kom i gang helt gratis

Du kan kvit og frit oprette et projekt i Connex, importere din IFC-model og invitere op til 10 deltagere. Du får en masse features helt gratis, og betaler kun, hvis du selv vælger at opgradere til PRO.

 

Tilmeld nyhedsbrev her.