<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny moderne biograf i Ballerup
RIB A/S

Annonce

Ny, moderne biograf i Ballerup

I Ballerup kan borgerne se frem til at få en ny, moderne biograf, som forventes at stå færdig i foråret 2020. Biografen kommer til at have 5 sale med den nyeste teknologi til de nye filmoplevelser. Det er Newsec, som er kendt for at forvalte ejendomme, som står bag projektet, som opføres i totalentreprise.

 

Den nye biograf har længe været ønsket til Ballerup Centret, som gerne vil imødekomme kundernes ønske om at kunne kombinere de traditionelle indkøb af dagligvarer og shopping med at gå en tur i biografen, fortæller Boris Nørgaard Kjeldsen, DADES’ administrerende direktør og ejer af Ballerup Centret.

 

Ballerup Centret er i de seneste år blevet udvidet med flere spisesteder og butikker, og centret har i det hele taget fået et løft. Med den nye biograf håber direktøren at kunne imødekomme de standarder, der er i de omkringliggende butikscentre i andre nærliggende kommuner, der også har en biograf i deres centre.

 

Vi i RIB A/S er stolte af at flere af vores løsninger bliver benyttet til dette projekt. Det drejer sig om Byggeweb Projekt og Byggeweb Udbud.

 

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk