<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Moderne og fleksibel lager og logistikejendom
RIB A/S

Annonce

Moderne og fleksibel lager- og logistikejendom

Et nyt 49.300 kvm lager- og logistikbyggeri opføres i Taulov Dry Port, Fredericia, som skal være med til at udvide kapaciteten af attraktive og fleksible lagerløsninger i Danmark.

 

Efterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er på nuværende tidspunkt historisk lav. Derfor opfører Taulov DryPort A/S et nyt 49.300 kvm stort lager- og logistikbyggeri i 10,5 meters højde, som går under navnet ”Prinsessens Kvarter”. Dette sker som et joint venture mellem ADP A/S og pensionsselskabet PFA.

 

Et vigtigt skridt på vejen mod at blive Danmarks førende transportknudepunkt

 

Byggeriet hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik, og med en unik beliggenhed får erhvervslivet en sammenhængende løsning. Placeringen giver direkte adgang til europæiske og skandinaviske markeder, samt muligheden for at opnå optimerede cut-off tider for transport- og logistikoperatører. Projektet imødekommer derfor erhvervslivets interesser omkring effektiv godshåndtering og central beliggenhed. ”Prinsessens Kvarter” opføres i to etaper. Første etape på 26.000 m² forventes at stå klar ved udgangen af 2020, og de sidste 23.300 m² vil stå klar medio 2021.

 

Vi i RIB A/S er stolte af at flere af vores løsninger bliver benyttet til projekt ”Prinsessens Kvarter”. Det drejer sig om Byggeweb Projekt, Byggeweb Udbud, Byggeweb Capture og Byggeweb Digital Aflevering.

 

 

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk