<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Last minute tilbud Bliv certificeret IKT leder
RIB A/S

Annonce

Last minute tilbud – Bliv certificeret IKT-leder

 

Få værdifuld viden, kompetencer og et IKT-leder netværk for kun 16.995,- senest d. 23 august.

 

 

Sidste chance for tilmelding til IKT-leder uddannelsen den 16.-18. september i København nærmer sig. Den anerkendte uddannelse er en oplagt mulighed for dig, som gerne vil have den mest opdaterede og gennemprøvede viden med hjem, da den bliver afviklet i samarbejde med nogle af de mest anerkendte fagfolk og specialister inden for IKT-ledelse.

 


IKT-leder uddannelsen klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Uddannelsen lærer dig nemlig at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og at arbejde målrettet mod de bedste resultater som IKT-leder.

 


Se hvorfor du skal blive IKT-leder og hør samtidig deltagernes oplevelser fra uddannelsen.

 


Evalueringer fra tidligere uddannede IKT-ledere viser, at hele 98% vil anbefale uddannelsen til andre. Dette betyder ligeledes, at der er rift om pladserne.

 


Tilmeld dig derfor hurtigst muligt og få 15% rabat inden d. 23. august. Tilbuddet gælder ligeledes BLC’s samtlige hold resten af året.

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk