Hvordan får du værdi ud af BIM og IKT på dit byggeprojekt?

Hvilke krav skaber værdi?
Hvordan får vi alle aktører til at arbejde i samme retning?
Hvordan får vi færre fejl og færre ekstra omkostninger i projektet?
Hvordan får de udførende indsigt i og værdi ud af 3D modellerne?

 

 

IPP-leder uddannelsen giver dig svar på alle disse spørgsmål og mange flere. IPP-leder uddannelsen sætter turbo på den praktiske gennemførelse af projektet vha. IKT, BIM management og nye integrerede samarbejdsprocesser. IKT er en gevinst på ethvert byggeprojekt, men det skal implementeres på den helt rigtige måde, og forløbet skal køres stramt og uden slinger i valsen. 

 

- IPP-leder uddannelsen handler om digital projekteksekvering i praksis. Vi giver deltagerne al den viden og de værktøjer, der skal til for at udøve IPP-ledelse på deres projekter. Målet er at skabe værdi for alle byggeriets parter, siger Michael Hoffman Erichsen, CEO & Co Founder i Optimise

 

IPP processen er udviklet gennem flere års hardcore arbejde med IKT og BIM. Processen tager afsæt i den mest effektive vej til målet og med inddragelse af alle projektets parter. Alle aktører er blevet hørt og inddraget. Det er netop derfor, at IPP erfaringsmæssigt skaber en besparelse på op til 15 % af byggesummen og reducerer konflikter og forsinkelser.

 

Læs mere om IT & Teknologi


 

- Der er behov for at skabe større transparens og bedre samarbejde på tværs af parterne i byggeriet, hvis branchen skal kunne levere mere byggeri for pengene. Produkter, processer og personer skal bindes sammen i en helhed, hvor alle koncentrerer sig om at perfektionere deres bidrag til projektet. Det giver kvalitet i byggeriet, udtaler Michael Hoffman Erichsen.

 

9 ud af 10 deltagere vil anbefale uddannelsen til andre

- IPP processen vil kunne mindske risikoen på projekterne og derved kan Hoffmann mindske denne post i kalkulationen og blive mere konkurrencedygtige, fortæller Kristian Sørensen, Hoffmann A/S

 

 

EARLY BIRD PRIS: 16.995,-

Ved tilmelding inden 31. december 2017. Herefter er prisen 19.995,-. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

 

Læs mere om IPP-leder uddannelsen her